TREND - COUNTRY BLISS

TREND - Country bliss

Landelijk romantisch. Denk aan oude boerderijen, grote landhuizen of een pittoresk stadshuisje met houten balken en een verweerde witte vloer. Het buitenleven roept om vervolgens warm ontvangen te worden in het robuuste interieur van thuis. Het is een trend die ontstaan is uit waardering voor "geleende tijd". Dit zie je terug in het gebruik van oude objecten en geleefde stoffen en materialen die ons vertellen dat objecten maar "tijdelijk" zijn en uiteindelijk weer terugkeren naar hun herkomst.

Kleurgebruik
Bij voorkeur licht gebleekt of doorleefd hout in combinatie met zachte, natuurlijke materialen als wol, linnen, vlas, vilt , rotan en touw.

Dessin
Minimaal: de focus ligt op de texturen van natuurlijke materialen die doorgestikt, geknoopt, gevlochten en geweven zijn. Op subtiele wijze kan er gebruik gemaakt worden van ragfijne vage bloemdessins.

Meubelen
Meubelen zijn eenvoudig van vormgeving en ambachtelijk gemaakt. Handgemaakte accessoires zijn het uitgangspunt.

Musthaves
Musthaves zijn schommelstoelen, patchwork kleden, aardewerk, boerse accessoires als een trap of hooivork, handgeschept papier en oude gerecyclede objecten voor de doorleefde look.

Bron: Perscentrum wonen

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×