TREND - INTO THE WILD

TREND - Into the wild

Terwijl technologische ontwikkelingen elkaar in razendsnel tempo opvolgen, groeit het verlangen om terug te keren naar de basis: de natuur. Elementen uit de natuur hebben invloed op ons gevoel en welzijn en wat is een betere plek om dit samen te brengen dan in de omgeving waarin we wonen. Into the Wild refereert naar het natuurlijke dierenrijk. En dit zien we terug in meubelen en accessoires. Soms direct - in de vorm van beesten. Of indirect in de toevoeging van groen in het interieur. Zowel in kleur als in de vorm van planten, bomen en bloemen.

Tip: Maak je interieur aaibaar. Stoffeer met bontachtige stoffen, decoreer de vloer met zachte kleden en style de bank met harige kussens.

Kleurgebruik
Kleuren in een warm kleurenpalet van bruin, beige en zand met goud en koper als accent.

Dessin
Mix verschillende grafische dessins en dierenprints met elkaar. Wat zeker niet mag ontbreken is de panterprint. Digitale foto- prints van dieren en dingen uit de natuur op kussens en stoffen.

Meubelen
Materialen zijn duurzaam en natuurlijk, denk aan hout, steen, vilt, wol, bamboe en leer.

Musthaves
In trendy metallic zoals koper, brons, en goud zien we terug in klein-meubelen. Bijzettafels, vaasjes en lampen en ... cactussen!! Van grote stekel- bollen tot mini exemplaren.

  • Bekijk meer sierkussens
  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×