TREND - MODERN NOMAD

TREND - Modern nomad

Zeldzame Nomadische volkeren staan bekend om hun vakmanschap, creativiteit en folklore. Met hun eeuwige tochten over wereldwijde uitgestrekte vlaktes staan Nomaden nooit stil. En al deze elementen vind je terug in de trend Modern Nomad. Denk aan traditionele ambachtelijke technieken, ikat-motieven en ruwharige stoffen. Maar ook aan meubels die zich makkelijk laten vervormen en verplaatsen. Modern Nomad is een trend voor de reizigers en verzamelaars. Een bijzondere combinatie van zorgvuldig verzamelde souvenirs, inheemse invloeden en hedendaagse kunst.

Kleurgebruik
Warm: paars, bordeaux, terra, bruin, roze, natureltinten en gouden accenten.

Dessin
Een mix van ikat-motieven, schilderachtige prints en tie-dye textiel. Textielstoer en soft, met leer, suede en langharig bont.

Meubelen
Kasten op wielen, opklapbare stoelen en losse elementen in banken.

Musthaves
Kleurrijke handgeknoopte kelims als vloerkleed of bekledingsstof, behang met etnische print en een kleed of poef van nep bont.

Bron: Perscentrum wonen

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×