Trend Urban

Niet alleen zie je de trend Urban terug in het modebeeld, ook in het interieur is de trend steeds vaker te spotten. Maar hoe vertaal je Urban naar je eigen huis?

Urban is te herkennen aan het casual maar stoere stijltje. Er wordt veel gewerkt met groen en hout, alsof de natuur bij je binnen komt vallen.

Vooral als je midden in de stad woont, kan dit verfrissend werken. Na een lange dag kom je dan thuis in je eigen ‘natuur’ optrekje. Dit kun je doen door veel planten in huis te zetten maar ook door behang met natuurprints erop.

Het causale, is zonder veel regels lekker gaan inrichten. Bedenk gemakkelijke oplossingen voor dingen die moeilijk op te bergen lijken zoals bijvoorbeeld boeken. De oplossing? Leg ze in een stapeltje naast je bank. Daarvoor is verder niets nodig!

Toch nog een beetje stoer erin verwerken? Zorg dan dat je grote objecten in je kamer hebt staan. Het liefst van hout, want dat past helemaal binnen deze trend.

  •  
  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×