Tropisch douchen

De Botanische trend, we krijgen er geen genoeg van. We zetten ons huis vol met de leukste planten. Maar heb je er wel eens aan gedacht om planten in je badkamer neer te zetten? Je waant je helemaal in buiten-sferen, heerlijk douchen in een tropische douche! Je krijgt het idee alsof je buiten in de natuur staat. Je creëert hierdoor een rustgevende en ontspannen sfeer. Een moment om helemaal tot rust te komen.

Heb je een grote badkamer, dan ga je voor grote planten met veel blad. Vooral tropische planten doen het er goed. Ze houden van een vochtige omgeving en zijn dus erg geschikt voor in de badkamer. Staan planten je in de weg omdat je niet zo'n grote badkamer hebt? Kies dan voor leuke hangplanten of zet kleine plantjes in een rij op een plank hoog aan de wand.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×