Update: de nieuwe ingang van Piet Klerkx Waalwijk

Update: nieuwe ingang Piet Klerkx Waalwijk, Waalwijk, 25-1-17 16:10

De oude ingang van Piet Klerkx Waalwijk heeft sinds begin december plaats gemaakt voor een nieuwe lichte en ruimtelijke ingang aan de andere kant van het pand. Wij vinden de ingang nu al prachtig, maar hij is nog niet helemaal af. Afgelopen week is er een mooie collage geplaatst en ik was hier natuurlijk bij. Spannend!

Nog een voordeel van de nieuwe ingang is de grote parkeerplaats die zich daar bevindt. Je hoeft niet meer ver te lopen voordat je bij de winkel bent. Je parkeert je auto gewoon recht voor de deur!

Heb jij onze nieuwe ingang al gezien? Zo niet, kom dan zeker even langs! Piet Klerkx Waalwijk is namelijk gewoon geopend tijdens de verbouwing, die bovendien al bijna klaar is! Onze woonadviseurs staan voor je klaar met een kopje koffie en een lekker gebakje. Wil je zeker zijn dat één van onze adviseurs alle tijd voor je heeft? Plan dan een afspraak in!

  • Nieuwe ingang Piet Klerkx Waalwijk
  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×