Verandering van je interieur

Af en toe ben je even helemaal klaar met je interieur en kun je wel even wat nieuws gebruiken. Net als je kledingkast winterklaar maken, is het ook fijn om je interieur klaar te maken voor de koudere tijden. Voordat je enthousiast aan de slag gaat, is het goed om even rustig op een rijtje te zetten wat je nu precies wil veranderen.

Hiervoor hebben we wat punten op een rij gezet:

Wat wil je veranderen?
Bedenk goed welk gedeelte van je huis je wil veranderen. Is het je woon-, slaap-, of badkamer? Of misschien wel de zolder of de kinderkamer.

Waarom wil je een ruimte veranderen?
Wees kritisch voordat je allemaal dingen in huis hebt gehaald om een hele kamer te verbouwen. Wat vind je niet mooi aan de kamer? Ben je uitgekeken op de kleur of wil je dingen veranderen om praktische redenen bijvoorbeeld voor je kind of een huisdier? Of is er iets dat je erg mist in een ruimte?

Maak een lijstje
Door de vorige vraag te beantwoorden, ben je te weten gekomen wat er anders moet. Overleg met je partner of medebewoners en maak een kritisch lijstje van wat er anders moet of aangeschaft kan worden. Maak dit niet te overhaast maar neem hier echt de tijd voor.

Hoeveel budget heb je?
Waarschijnlijk heb je al eerder bedacht wat je kwijt wil zijn. Door je aan een vast budget te houden, weet je hoeveel je aan spullen uit kan geven. Kom je niet uit? Bedenk dan of je één ding wil laten schieten of dat je voor goedkopere varianten wil gaan.

Wil je je interieur een beetje winters maken, dan hebben wij hier een paar inspiratiebeelden voor je.  

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×