Verbouwing

De verbouwing is in volle gang. Iedere dag lopen er wel 20 bouwvakkers rond om er voor te zorgen dat alles volgens planning verloopt.

Aan de buitenkant wordt er hard gewerkt. Het ziet er indrukwekkend uit. Er staan hijskranen, graafmachines en voor de nieuwe ingang is het één grote zandbak. Buiten is de overkapping voor een groot deel al afgebroken en zijn ze begonnen met de fundering voor de nieuwe buiten muren. De riolering wordt verlegd en rond om het pand ligt de grond open. De verbouwing gaat hard, iedere week zie je nu veranderingen.

Ook binnen wordt niet stil gezeten. Zo is de 2de fase in de winkel bijna afgerond. Op dit moment worden alle meubels op hun plek gezet en is het stylingteam druk bezig om de nieuwe afdeling er fantastisch uit te laten zien.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×