Waan je in een prachtige wereld van keukens en badkamers

Waan je in een prachtige wereld van keukens en badkamers, Waalwijk, 2-2-17 12:10

De keuken en badkamer afdeling van Piet Klerkx Waalwijk is verbouwd en wat is het een geweldige beleving geworden! Ga je bij binnenkomst meteen naar links, dan waan je je in een prachtige wereld van keukens en badkamers. De “kamers” laten veel verschillende stijlen zien. Ik weet dan ook zeker dat iedereen hier een favoriet kan uitkiezen.

Een keukenmerk dat ik zelf nog niet kende, maar nu groot fan van ben, is next125. Wauw, wat een plaatjes! Mijn favoriet is de keuken geheel van beton (zie foto onderaan de post). next125 vindt dat de keuken een afspiegeling is van onze leefsituatie en behoeften. Deze filosofie zie je ook terug als je over de afdeling loopt.

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer en heb je nog inspiratie nodig? Kom dan zeker langs bij Piet Klerkx in Waalwijk. Maar ook in Amersfoort hebben wij een grote collectie staan! Met ons ruime assortiment wordt jouw keuken- of badkamerdroom werkelijkheid. Bovendien wordt je nieuwe aankoop vakkundig door Piet Klerkx geïnstalleerd en gemonteerd. Wat wil je nog meer? Tot snel!

Heb je persoonlijk advies nodig? Maak dan nu een afspraak. Onze adviseurs geven jou keuken- of badkameradvies op maat. Ga je liever zelf aan de slag? Dan kun je ook een 3D ontwerp bij ons maken. Dit kan zowel van je keuken als van je badkamer.

  • Keukens en badkamers Piet Klerkx Waalwijk
  • Keukens en badkamers Piet Klerkx Waalwijk
  • Keukens en badkamers Piet Klerkx Waalwijk
  • Keukens en badkamers Piet Klerkx Waalwijk
  • Keukens en badkamers Piet Klerkx Waalwijk
  • Keukens en badkamers Piet Klerkx Waalwijk
  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×