Wat is een moodboard precies?

Om mee te doen aan de super actie bij Piet Klerkx is het de bedoeling dat je aan de slag gaat met een moodboard. Want mocht jouw moodboard winnen… dan krijg jij de wooncheque van € 5000,- en win jij ook nog interieuradvies. Maar wat is een moodboard nu eigenlijk en hoe ga je er mee aan de slag? In de komende weken helpen wij je daarbij op de blog van Piet Klerkx. Maar natuurlijk kun je je ook gratis aanmelden voor de workshops bij Piet Klerkx die door onze stylistes worden gegeven.

Wat is een moodboard nu eigenijk?
Een moodboard zijn allemaal verschillende afbeeldingen, stoffen, kleuren en andere kleine materialen die je bij elkaar verzamelt om een bepaald gevoel of stijl over te brengen. Letterlijk vertaald is het een ‘sfeerbord’.

Je kan een moodboard voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld voor het organiseren van een themafeest, je trouwdag of een metamorfose van je slaapkamer. Stylisten gebruik een moodboard bijvoorbeeld om verschillende trends te waarnemen en hieruit hun aankomende wooncollectie uit op te bouwen.

Een moodboard kun je dus voor ontzettend veel dingen gebruiken en het is ook nog eens een feestje om te maken.

Voor het ontwerpen van je moodboard voor Piet Klerkx kun je om te beginnen, kijken naar wat je mooi vindt en waar je blij van wordt. Je hoeft in deze fase nog niet te denken in welke stijl je alles wilt, dat komt later (of misschien weet je dat al wel!) Speur het internet af, blader tijdschriften door en doe inspiratie op. Knip alles uit of sla alles op, het maakt niet uit als het teveel is, in een later stadium ga je alles selecteren.

Houd ons via social media op de hoogte van hoe het gaat! Succes!

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×