Woonstijl: New Classic

Woonstijl: New Classic, Waalwijk, 19-7-17 14:25

Er is een nieuwe woonstijl gesignaleerd bij Piet Klerkx: New Classic. Een woonstijl die teruggrijpt naar een rijk en luxueuze verleden, zoals het Victoriaanse tijdperk. Materialen die veel gebruikt worden zijn dan ook velour, marmer, donker hout en glanzende effecten. De mix van klassiek en modern geeft deze stijl haar unieke look en feel.

De hoofdkleuren bij deze woonstijl zijn beige, donkerbruin en zwart. Kleuren die een mooie moderne toevoeging hierop zijn, zijn de kleuren grijs, wit en blauw. Maak de stijl af met leuke accessoires, maar houd het wel rustig. Door de opvallende meubelen wordt het anders snel druk. Kies bijvoorbeeld voor een groot schilderij of een mooie statement lamp.

Nieuwsgierig naar deze nieuwe woonstijl? Kom dan langs bij Piet Klerkx en laat je adviseren door onze woonadviseurs over hoe jij deze unieke stijl kunt toepassen in je eigen interieur!

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×