Zomerse tafelsetting

Een verjaardag, je bruiloft of gewoon een gezellig etentje met vrienden: leuke gelegenheden om buiten te vieren in de zomer. Wil je extra uitpakken en alles tot in de puntjes verzorgd hebben? Besteed dan niet alleen aandacht aan het eten maar ook aan de setting. Waar kun je mee uitpakken als het gaat om het tafel dekken voor een zomers diner?

Opvallend bestek en boorden, vrolijke servetten die je op verschillende manieren kan vouwen, chique naambordjes en bijpassende menukaartjes. Denk verder aan sfeerverlichting. Dit kan met lampjes boven de tafel maar ook op de tafel, of wat dacht je van kaarsen! En dan nog kleine accessoires. Dit kan je tafel net dat beetje extra geven: vaasjes met bloemen, planten, bloemblaadjes verspreid over de tafel, opvallende kussens op de stoelen en misschien wel een klein presentje op het bord voor de gasten. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×