Zwart plafond: do or don’t?

Zwart in het interieur wordt niet door iedereen gewaardeerd, ‘donker’ en ‘depressief wordt er vaak geroepen. Maar wat dacht je van een zwart plafond? Als je echt iets geks wil doen met je kamer, iets wat bijna niemand heeft, is dit een leuke optie.

Een zwart plafond staat gezellig en het geeft de kamer een beetje extra. Vooral in een kale ruimte met een hoog plafond kan een zwart plafond een prettige sfeer geven. En daarbij heeft het een chique uitstraling.

Een plafond verven is geen pretje, je moet alles bedekken. Denk daarom goed na voordat je deze stap zet, want misschien ben je er wel snel op uitgekeken. Bekijk deze inspiratie foto’s hieronder eens. Wat is jouw conclusie, do or don’t?

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×