WOONTREND RUIG & RUST

Eén van de actuele trends is ‘Ruig & Rust’. Het staat voor een evenwichtig interieur, met stoere, grote vormen, zonder al teveel details en accessoires. Natuurlijke materialen en spannende combinaties van (oud) hout, staal en aaibare stoffen vormen een krachtige basis. Pure tinten als grijs, zand, olijf en taupe combineren mooi met onbewerkt of donkergebeitst hout. Het maakt je huis tot een warm thuis!

DIT PAST BIJ DEZE TREND

  • staal
  • grijs, zand, taupe en olijf
  • onbewerkt hout
  • grote vormen
  • ‘less is more’

Laat jeInspireren

Kom naar onze winkel en laat je inspireren door onze trendrooms, waarin we je deze en andere woontrends presenteren. Wil je weten hoe je de woonstijl Ruig & Rust naar jouw huis vertaalt? Vraag het onze adviseurs. Of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kleur- en interieuradvies door onze stylisten.

Piet woontrends

woontrend pastel & balans

Ronde vormen en ranke, functionele ontwerpen. Uitgevoerd in pasteltinten, licht hout en met zachte stoffen. Het zijn de basisingrediënten van de woontrend 'Pastel & Balans'.

woontrend stil & puur

Een minimalistisch en licht interieur vormt de basis, met een subtiele combinatie van verschillende wit tinten en kleurnuances. Stil & Puur dekt perfect de lading van deze woontrend.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×