WOONTREND STIL & PUUR

Stil & Puur dekt perfect de lading van deze woontrend. Een minimalistisch en licht interieur vormt de basis, met een subtiele combinatie van verschillende wittinten en kleurnuances als blauwgrijs, kaki en roze. Details in zwart zorgen voor een spannend contrast. Opvallend is de comeback van wit marmer, dat heel verrassend is verwerkt in bijzet- en eettafels. Een royale stoffen ‘plofbank’ en mooie draadstoelen maken de stijl ‘Stil & Puur’ compleet.

DIT PAST BIJ DEZE TREND

  • wit op wit 
  • ton sur ton kleuren
  • grote stoffen banken
  • staal
  • wit marmer

 

 

Laat jeInspireren

Kom naar onze winkel en laat je inspireren door onze trendrooms, waarin we je deze en andere woontrends presenteren. Wil je weten hoe je de woonstijl Ruig & Rust naar jouw huis vertaalt? Vraag het onze adviseurs. Of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kleur- en interieuradvies door onze stylisten.

Piet woontrends

woontrend pastel & balans

Ronde vormen en ranke, functionele ontwerpen. Uitgevoerd in pasteltinten, licht hout en met zachte stoffen. Het zijn de basisingrediënten van de woontrend 'Pastel & Balans'.

woontrend ruig & rust

Eén van de actuele trends is 'Ruig & Rust'. Het staat voor een evenwichtig interieur; met stoere, grote vormen, zonder al teveel details en accessoires.

6e eetkamerstoel gratis! EN: 5e zitplaats gratis!

Ben je op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen of een nieuwe bank? Profiteer dan nu en krijg een 6e eetkamerstoel gratis en of de 5e zitplaats gratis!

WIN JOUW WOONWENS!

Piet Klerkx laat woonwensen uitkomen. Wordt jouw wens werkelijkheid? Droom jij van een nieuw interieur of metamorfose van je woonkamer? Vul jouw wens in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van je eigen woonwens!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×