armstoel Nolan

armstoel Nolan

armstoel Nolan
armstoel Nolan
Levertijd: 10 weken, exclusief bezorgkosten.
349,-

Specificaties

Advies / let op De optie verhogen is voor deze stoel niet mogelijk.
Bekleding: Alleen leverbaar in microleder Bull, stof Adore en stof Chrono.
Ingangsdatum 08-05-2019
Kleur poten Zwart gemoffeld.
Materiaal poten Metaal.
Omschrijving Microleder Bull (1A)
Omschrijving Kleur 59 Moss
Omschrijving Frame Zwart gemoffeld
Omschrijving Armstoel- metaal /
Omschrijving wiel skeeler zwart
Omschrijving ca 55x90x55 cm bhd
Vulling rug Polyetherschuim SG30.
Zitdiepte: Ca 45cm.
Zithoogte: Ca 48cm.

Ervaar dit product zelf in

Boekenkasten voor een huiselijke sfeer

Als u van een gezellige en huiselijke sfeer houdt, dan is een boekenkast het meubel bij uitstek. Uw collectie boeken of fotoalbums die iets over uw smaak en interesse vertelt, kunt u er in kwijt. Maar een boekenkast is ook geschikt voor andere persoonlijke spulletjes. Denk daarbij aan accessoires waar u fijne herinneringen aan heeft of aan fotolijstjes met foto’s van uw dierbaren. Met een boekenkast geeft u uw woonruimte een persoonlijk tintje dat voor een knusse sfeer zorgt.

Diverse modellen boekenkasten

Boekenkasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Van praktische ontwerpen met puur functionele planken tot elegante modellen die passen bij de stijl van uw woonruimte. Bij Piet Klerkx vindt u vooral boekenkasten die originaliteit en elegantie uitstralen. De collectie bestaat uit robuuste kasten met of zonder deuren, uit kasten met meerdere kleuren en originele, ronde ontwerpen. Alle modellen hebben gemeenschappelijk dat ze dienen als praktische opbergmeubel en tegelijkertijd prachtige blikvangers zijn.

Bekijk de boekenkasten van Piet Klerkx

Bent u op zoek naar een mooie boekenkast voor uw boekencollectie of persoonlijke accessoires? Bij Piet Klerkx bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie. Zoek de kast die bij u past in één van onze zes winkels of bekijk het aanbod direct online.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND