WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Page
Page

Wat is een boxspring?

Een boxspring betekent letterlijk vertaald ‘bak met veren’. In het onderstel zitten springveren verwerkt en daarboven komt het matras. Voor optimale ondersteuning tijdens je nachtrust kun je kiezen voor een extra topmatras. De beklede bedbodem kun je bovendien aanvullen met een hoofdeinde, voeteneinde of geïntegreerde nachtkastjes. Voor een boxspring geldt, net als bij een standaard bed met matras, dat het kiezen van een matras zeer persoonlijk is. Test daarom verschillende boxsprings, zodat je zeker weet dat het matras bij je past.

Boxspring aanbiedingen

Bij Piet Klerkx vind je boxsprings voor elk budget. De boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en met hoge kwaliteit. Tevens zijn er regelmatig boxsprings in de aanbieding. Houd daarom onze webshop in de gaten en mis geen enkele aanbieding! Wie weet scoor jij jouw favoriete boxspring tegen een extra scherpe prijs!

Welk formaat kies je?

Als je een bed kiest, is het formaat tevens van groot belang. Als je met twee personen op de boxspring slaapt, is een breedte van minimaal 160 cm het meest comfortabel. Een boxspring van 180 x 200 cm is het perfecte formaat voor twee personen. Ben je langer dan gemiddeld? Dan is een boxspring van 180 x 210 cm een nog betere keuze. Deze zijn net even wat langer, zodat je bij het voeteneind meer ruimte hebt.

Het aanbod bij Piet Klerkx

Piet Klerkx heeft een ruim assortiment aan verschillende topmerken zoals Serta, Tempur en Auping. Zo ben je altijd verzekerd van een goede en duurzame aankoop. In het aanbod vind je een ruime variatie in comfort, prijsklassen en dessins. Zo kies je niet alleen voor een boxspring dat geheel bij jou past, maar zorg je er ook voor dat de boxspring goed past bij de rest van je slaapkamer. Bestel jouw favoriete boxspring eenvoudig online in onze webshop. Wil je liever komen proefliggen of heb je vragen? Vraag dan een slaapadvies aan en kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs hebben dan alle tijd om je te helpen.

Boxspring met nachtkastjes

Nachtkastjes kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een bed. Nachtkastjes zijn los te bestellen, maar bij Piet Klerkx zijn ook boxsprings met nachtkastjes verkrijgbaar. Zo beschik je over een prachtige, bij elkaar passende set in één aankoop. De kastjes zijn in kleur en/of materiaal afgestemd op de boxspring. Er zijn verschillende nachtkastjes verkrijgbaar. Zo zijn er houten, rechthoekige nachtkastjes met laden waarin je spullen kunt opbergen. Daarnaast zijn er nachtkastjes in de vorm van een ronde poef, wat zorgt voor extra sfeer in de slaapkamer.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten