Boxsprings

Een boxspring biedt optimaal slaapcomfort voor een heerlijke nachtrust. Geniet van extra luxe in dit royale bedsoort. Bij Piet Klerkx profiteert u van een uitgebreide keuze op het gebied van boxsprings. Bekijk een gedeelte van het aanbod in onze webshop of lees verder om de mogelijkheden bij Piet Klerkx te ontdekken.

Benieuwd welke type boxspring bij u past? Kom dan naar een van onze winkels om de gehele collectie te bekijken en vooral uit te proberen. De producten die u in onze webshop vindt zijn slechts een greep uit ons assortiment

Pagina
  1. Piet's interieur magazine

    Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

  2. Professioneel interieuradvies

    Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

Pagina

Wat is een boxspring?

Houdt u wel van een beetje luxe en extra comfort? Dan is een boxspring een goede optie. Boxsprings staan namelijk bekend om het ultieme slaapcomfort. Een boxspringsysteem is een onderstel waar een los matras op geplaatst wordt. Voor optimale ondersteuning tijdens uw nachtrust kunt u kiezen voor een extra topmatras. De beklede bedbodem kunt u bovendien aanvullen met een hoofdeinde, voeteneinde of geïntegreerd nachtkastje. Voor een boxspring geldt, net als bij een standaardbed met matras, dat het kiezen voor een matras zeer persoonlijk is. Test daarom verschillende boxsprings voordat u overgaat op aankoop, zodat u zeker weet dat het matras bij u past.

Het aanbod bij Piet Klerkx

Bij Piet Klerkx heeft u de keuze uit een ruim assortiment met verschillende topmerken. Zo bent u altijd verzekerd van een goede en duurzame aankoop. In het aanbod vindt u een ruime variatie in comfort, prijsklassen en dessins. Zo kiest u niet alleen voor een boxspring dat geheel bij u en uw lichaam past, maar zorgt u er ook voor dat de boxspring goed past bij de rest van uw slaapkamer én in uw budget past.

Bekijk de collectie boxsprings bij Piet Klerkx

Bent u benieuwd naar het uitgebreide assortiment boxsprings Piet Klerkx? Breng dan een bezoek aan een van onze woonwinkels. Hier bekijkt u het gehele assortiment met eigen ogen en kunt u de producten zelf testen. Zo kiest u voor een boxspring die geheel bij u en uw lichaam past. Bovendien staan onze professionele adviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een passend advies te voorzien.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?