Tafels in alle mogelijke opstellingen

In het ruime assortiment tafels van Piet Klerkx vindt u alle denkbare soorten en maten tafels. Of het nu gaat om een eettafel, een salontafel of een bijzettafel, u vindt gegarandeerd wat u zoekt. Wat dacht u van een grote, houten eettafel met stalen poten voor in de keuken? Of een stijlvolle salontafel als blikvanger in uw huiskamer? In het gevarieerde assortiment van Piet Klerkx vindt u gegarandeerd de tafel die u zoekt. Bekijk het aanbod hier direct of lees meer over de mogelijkheden. 

 1. Huiscollectie
  299,- 349,-
 2. Huiscollectie
  999,-
 3. Huiscollectie
  1199,-
 4. Huiscollectie
  649,- 799,-
 5. Huiscollectie
  1799,- 2099,-
 6. Huiscollectie
  1299,-
 7. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 8. Huiscollectie
  1699,- 1999,-
 9. Huiscollectie
  699,-
 10. Huiscollectie
  699,- 899,-
 11. Huiscollectie
  299,- 399,-
 12. Huiscollectie
  399,- 549,-
 13. Huiscollectie
  1999,- 2299,-
 14. Huiscollectie
  999,- 1099,-
 15. Huiscollectie
  1199,- 1349,-
 16. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 17. henders en hazel
  1049,-
 18. Huiscollectie
  799,-
 19. Huiscollectie
  299,- 349,-
 20. Huiscollectie
  999,-
 21. Huiscollectie
  1299,- 1449,-

Eettafels, salontafels of bijzettafels

De eettafel is het middelpunt van uw keuken of woonkamer. Het is de plek waar het hele gezin bij elkaar komt om heerlijk samen te tafelen. En een mooie, gezellige tafel is daarbij essentieel. Een ronde eettafel is knus en sfeervol, terwijl een rechthoekige variant extra modern is. Afhankelijk van uw interieurstijl en wensen zijn de mogelijkheden eindeloos. De salontafel is een functioneel meubel dat vaak tussen de bank en de televisie staat. Het bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw woonkamer. Ze zijn verkrijgbaar in een rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of zelfs driehoekig design. Ook de poten kunnen variëren van smalle, stalen pootjes tot stevige, houten poten. En gaat u voor een houtlook salontafel of liever met een trendy kleurtje? Zoekt u naar een mooie bijzettafel voor naast uw bank? Dan bent u bij Piet Klerkx aan het juiste adres. Van eenvoudige, houten tafeltjes tot unieke blikvangers met opvallende vormen en kleuren: u ontdekt het allemaal in het gevarieerde aanbod. Zo is er voor iedere woonstijl een passende bijzettafel te vinden.

In alle stijlen en vormen

De eettafels, salontafels en bijzettafels van Piet Klerkx zijn verkrijgbaar in alle denkbare vormen en stijlen. Zo zorgt een vierkante tafel voor een strakke en luxe uitstraling in uw ruimte. Een ronde tafel geeft daarentegen juist een warme sfeer. Ook zorgt een ronde tafel voor extra gezelligheid tijdens uw diner, aangezien u uw tafelgasten altijd kunt aankijken. Bij alle tafels heeft u ook de keuze uit diverse materialen. Een houten tafel zorgt vaak voor een warme uitstraling en een glazen tafel geeft een frisse, strakke sfeer in de ruimte. Kortom, bepaal met de tafel de sfeer in uw woning.

Kom naar de winkel

Wilt u een tafel kopen en bent u benieuwd naar de tafels uit het assortiment van Piet Klerkx? Kom dan naar een van onze woonwinkels. Hier staan onze interieuradviseurs voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van de juiste eettafel, salontafel of bijzettafel voor uw woonruimte.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND