Bedden & boxsprings

Een bed of boxspring is onmisbaar voor een goede nachtrust. Zonder nachtrust is de volgende dag immers een stuk zwaarder. In het uitgebreide assortiment bedden en boxsprings van Piet Klerkx vindt u altijd een model dat bij uw voorkeuren past. Zo geniet u van een heerlijke nachtrust en kunt u vol goede moed en vol energie weer aan de dag beginnen. Bekijk het assortiment in de webshop of lees hier verder om de mogelijkheden bij Piet Klerkx te ontdekken.

 1. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 2. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 3. essenza
  99.95
 4. essenza
  99.95
 5. slapen
  1099,-

Bedden

Een bed past u volledig aan naar uw wensen wat betreft slaapcomfort. Allereerst kiest u voor het juiste formaat: eenpersoons-, tweepersoonsbedden of misschien toch een twijfelaar. Vervolgens kiest u de juiste lattenbodem. Met het matras bepaalt u het comfort. Een stevig matras voor goede ondersteuning of juist een lekker zacht matras om heerlijk in weg te zakken. Test hierbij voldoende soorten uit om te ontdekken welk type matras het beste bij u en uw lichaam past. Het geheel maakt u natuurlijk af met een dekbed en kussen.

Boxsprings

Houdt u wel van een beetje luxe en extra comfort? Dan is een boxspring een goede optie. Dit extra dikke matras wordt ondersteund door het onderstel. Boxsprings staan bekend om het comfort. De beklede bedbodem kunt u bovendien aanvullen met een hoofdeinde, voeteneinde of geïntegreerd nachtkastje. Ook voor een boxspring geldt dat het kiezen voor een matras zeer persoonlijk is. Test daarom verschillende boxsprings voordat u overgaat op aankoop, zodat u zeker weet dat het matras bij u past.

Bekijk de bedden en boxsprings bij Piet Klerkx

Bent u benieuwd naar het uitgebreide assortiment bedden en boxsprings van Piet Klerkx? Breng dan een bezoek aan een van onze woonwinkels. Hier bekijkt u het gehele assortiment met eigen ogen en kunt u de producten zelf testen. Bovendien staan onze professionele adviseurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?