Bedden

Een bed pas je volledig aan naar jouw wensen wat betreft slaapcomfort. Allereerst kies je voor het juiste formaat: eenpersoons-, tweepersoonsbedden of misschien toch een twijfelaar. Vervolgens kies je de juiste lattenbodem. Met het matras bepaal je het comfort. Een stevig matras voor goede ondersteuning of juist een lekker zacht matras om heerlijk in weg te zakken. Test hierbij voldoende soorten uit om te ontdekken welk type matras het beste bij jou en jouw lichaam past. Het geheel maak je natuurlijk af met een dekbed en kussen.

Boxsprings

Houd je wel van een beetje luxe en extra comfort? Dan is een boxspring een goede optie. Dit extra dikke matras wordt ondersteund door het onderstel. Boxsprings staan bekend om het comfort. De beklede bedbodem kun je bovendien aanvullen met een hoofdeinde, voeteneinde of geïntegreerd nachtkastje. Ook voor een boxspring geldt dat het kiezen voor een matras zeer persoonlijk is. Test daarom verschillende boxsprings voordat je overgaat op aankoop, zodat je zeker weet dat het matras bij jou past.

Bekijk de bedden en boxsprings bij Piet Klerkx

Ben je benieuwd naar het uitgebreide assortiment bedden en boxsprings van Piet Klerkx? Breng dan een bezoek aan een van onze woonwinkels. Hier bekijk je het gehele assortiment met eigen ogen en kun je de producten zelf testen. Bovendien staan onze professionele adviseurs voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.
 

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten