Dressoirs

Een dressoir is een kast die dient als opbergmeubel in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Het dressoir heeft naast een praktische ook een decoratieve functie. Dit meubel kan namelijk als een echte eyecatcher in uw ruimte dienen. De dressoirs van Piet Klerkx zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Ontdek het gevarieerde assortiment dressoirs van Piet Klerkx!

Pagina
 1. Huiscollectie
  1499,-
 2. Huiscollectie
  1499,- 1699,-
 3. Huiscollectie
  799,- 999,-
 4. henders en hazel
  1299,-
 5. Huiscollectie
  1499,- 1899,-
 6. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 7. henders en hazel
  1349,-
 8. Huiscollectie
  1099,- 1399,-
 9. Huiscollectie
  1299,-
 10. Huiscollectie
  1499,- 1899,-
 11. Huiscollectie
  1799,-
 12. Huiscollectie
  3499,-
 13. Huiscollectie
  1479,-
 14. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 15. Huiscollectie
  999,-
 16. enzo luca
  2099,-
 17. enzo luca
  1999,-
 18. Huiscollectie
  899,- 1199,-
 19. Huiscollectie
  1099,-
 20. henders en hazel
  1099,-
Pagina

Een praktische opbergruimte

Een dressoir is een praktische kast die vaak gebruikt wordt voor extra opbergruimte. Ook dient het dressoir vaak als vervanging van een tv-meubel. Op dit tv-dressoir plaatst u gemakkelijk een televisie en in de kastjes bergt u netjes al het toebehoren weg. Natuurlijk kunt u de spullen in het dressoir netjes uit het zicht opbergen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze juist op te laten vallen. Een dressoir met glazen deuren met daarachter bijpassende accessoires is een stijlvol alternatief.

Al sinds de Middeleeuwen populair

Een dressoir dient niet alleen als praktische toevoeging aan de ruimte, maar heeft vaak ook een decoratieve functie. Het dressoir kent haar bestaansrecht al sinds de middeleeuwen, waar het gezien werd als pronkstuk in de woonkamer. Het dressoir kon nooit mooi genoeg zijn. In vele woningen wordt het dressoir nog steeds gezien als eyecatcher waar mooie accessoires, fotolijsten en kaarsen op uitgestald staan.

Het assortiment dressoirs

In het brede assortiment van Piet Klerkx vindt u dressoirs in diverse afmetingen, materialen kleuren en stijlen. Ieder dressoir heeft een unieke uitstraling, waardoor er altijd een dressoir te vinden is dat aansluit bij de rest van het interieur. Zo gaat bij de een de voorkeur uit naar een dressoir van hout en bij de ander naar een dressoir met een modern, wit design. Van hout tot metaal, met glazen deuren, lades of open delen, vrijwel iedere combinatie die u kunt bedenken is mogelijk. Door de verschillende materialen en afmetingen is er voor iedere interieurstijl een geschikt dressoir aanwezig. Van modern tot klassiek en van trendy tot landelijk, alle stijlen komen terug in het brede assortiment dressoirs van Piet Klerkx.

Bekijk de dressoirs bij Piet Klerkx

Wilt u een dressoir kopen of wilt u meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de producten in de webshop of kom langs in een van onze woonwinkels. Hier staan onze deskundige woonadviseurs voor u klaar en helpen u met het vinden van de juiste meubelen. 

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?