Tv-meubelen

Een tv-meubel zorgt voor een tv op de juiste hoogte en netjes weggewerkte losse kabels. Maar een tv-meubel is niet alleen praktisch. Met de collectie van Piet Klerkx zult u zien dat tv-meubelen een echte toevoeging aan uw interieur zijn en met hun stijl en formaat uw woonruimte aankleden. Lees verder voor de uitgebreide mogelijkheden die Piet Klerkx u biedt op het gebied van tv-meubelen.

Pagina
 1. Huiscollectie
  799,-
 2. henders en hazel
  899,-
 3. Huiscollectie
  799,-
 4. Huiscollectie
  799,- 899,-
 5. Huiscollectie
  1099,-
 6. Huiscollectie
  1599,-
 7. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 8. Huiscollectie
  599,- 749,-
 9. henders en hazel
  749,-
 10. Huiscollectie
  899,- 999,-
 11. Huiscollectie
  749,- 949,-
 12. henders en hazel
  899,-
 13. Huiscollectie
  749,-
 14. Huiscollectie
  649,- 799,-
 15. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 16. Huiscollectie
  999,- 1299,-
 17. Huiscollectie
  1099,-
 18. Huiscollectie
  999,- 1299,-
 19. Huiscollectie
  849,-
Pagina

Tv-meubelen in diverse stijlen

Het gemeenschappelijke kenmerk van tv-meubelen is dat de tv op de juiste hoogte staat zodat u vanaf de zithoek goed zicht hebt en dat alle kabels weggewerkt worden. Dat is dan ook het enige dat de tv-meubelen bij Piet Klerkx delen, want de modellen lopen uiteen van landelijk en robuust tot modern en design. Zo vindt u bijvoorbeeld massieve, eikenhouten meubels of houten meubels waarin de nerven en knoesten duidelijk zichtbaar zijn. Als u van modern houdt, dan zijn er diverse wandmeubels op pootjes of zwevend met een strakke vormgeving. Voor liefhebbers van kleur zijn er tv-meubelen in MDF met een kleur mogelijk zoals grijs, blauw of beige.

Diverse modellen tv-meubelen

Naast verschillende stijlen vindt u ook diverse modellen tv-kasten. Meestal zijn tv-meubelen lage kasten zodat de tv op ooghoogte staat vanuit uw zithoek. Denk hierbij aan compleet gesloten kasten voor een nette en overzichtelijke look. Of een combinatie van gesloten en open zodat u de kast ook als toonkast kunt gebruiken voor uw favoriete accessoires. Naast alle lage modellen waarbij de tv altijd zichtbaar is, biedt Piet Klerkx ook modellen waarbij u de tv achter kastdeuren zet. Dit zijn hoge kasten die, wanneer de deurtjes gesloten zijn, voor een opgeruimd uiterlijk zorgen.

Bekijk de tv-meubelen

Bent u op zoek naar een mooi en passend tv-meubel? Bij Piet Klerkx vindt u gegarandeerd een model dat bij uw smaak en interieur past. Ga op zoek naar uw favoriete model in één van onze zes winkels of bekijk het aanbod direct online.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?