Tv-meubelen

Dankzij een tv-meubel staat de tv altijd op de juiste hoogte en zijn de kabels netjes weggewerkt. Een tv-meubel is niet alleen praktisch, maar heeft ook een decoratieve functie. Met de collectie van Piet Klerkx zult u zien dat tv-meubelen een echte toevoeging aan uw interieur zijn en met hun stijl en formaat uw woonruimte aankleden. Lees verder voor de uitgebreide mogelijkheden die Piet Klerkx u biedt op het gebied van tv-meubelen.

Pagina
 1. Huiscollectie
  799,-
 2. henders en hazel
  899,-
 3. Huiscollectie
  799,-
 4. Huiscollectie
  799,- 899,-
 5. Huiscollectie
  1099,-
 6. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 7. Huiscollectie
  599,- 749,-
 8. henders en hazel
  749,-
 9. Huiscollectie
  899,- 999,-
 10. Huiscollectie
  749,- 949,-
 11. henders en hazel
  899,-
 12. Huiscollectie
  749,-
 13. Huiscollectie
  649,- 799,-
 14. Huiscollectie
  999,- 1299,-
 15. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 16. Huiscollectie
  1099,-
 17. Huiscollectie
  999,- 1299,-
 18. Huiscollectie
  849,-
 19. henders en hazel
  749,-
Pagina

Tv-meubelen in diverse stijlen

Een tv kast staat vaak in het zicht in de woonruimte en valt daarom goed op. U kijkt er immers altijd naar wanneer u tv kijkt. Daarom is het van belang een design te kiezen naar uw wens. Laat het bijvoorbeeld aansluiten op de rest van het interieur. De modellen in het assortiment van Piet Klerkx lopen uiteen van landelijk en robuust tot modern en design. Kies bijvoorbeeld voor een tv-meubel van hout waarin de nerven en knoesten duidelijk zichtbaar zijn wanneer u houdt van een landelijke uitstraling. Als u van modern houdt, is een zwevend tv-meubel een perfecte optie. Een tv-meubel in wit of zwart zijn veel gekozen opties, maar voor de liefhebbers van kleur zijn er tv-meubelen in MDF in een kleur zoals grijs, blauw of beige.

Het assortiment tv-meubelen van Piet Klerkx

Naast verschillende stijlen vindt u ook diverse modellen tv-kasten. Meestal zijn tv-meubelen lage kasten, zodat de tv op ooghoogte staat vanuit uw zithoek. Denk hierbij aan compleet gesloten kasten voor een nette en overzichtelijke look. Of een combinatie van gesloten en open zodat u de kast ook als toonkast kunt gebruiken voor uw favoriete accessoires. Naast alle lage modellen waarbij de tv altijd zichtbaar is, biedt Piet Klerkx ook tv wandmeubelen waarbij u de tv achter kastdeuren zet. Dit zijn hoge kasten die, wanneer de deurtjes gesloten zijn, voor een opgeruimd uiterlijk zorgen.

Bekijk de tv-meubelen

Wilt u een tv-meubel kopen of meer inspiratie opdoen? Bij Piet Klerkx vindt u gegarandeerd een model dat bij uw smaak en interieur past. Ga op zoek naar uw favoriete model in één van onze zes winkels of bekijk het aanbod direct online.

 

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?