Bijzettafels

Een bijzettafel is een meubelstuk met functionele en decoratieve eigenschappen. Waar we hem veel terugzien is naast de bank, zodat u er uw drankje op kunt zetten. Ook kunt u er bijvoorbeeld fotolijstjes op kwijt, zodat het ook een decoratieve functie heeft. Daarnaast past een bijzettafeltje uitstekend in de gang voor bijvoorbeeld uw sleutels of een mooie vaas met bloemen. Of wat dacht u van de slaapkamer? Uw wekker of het boek dat u leest heeft u zo direct bij de hand. Bij Piet Klerkx ontdekt u een divers assortiment bijzettafels voor ieder interieur! Ontdek het uitgebreide assortiment hier.

 1. coco maison
  199,-
 2. & tradition
  494,-
 3. coco maison
  99,-
 4. coco maison
  99,-
 5. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 6. coco maison
  119,-
 7. coco maison
  89,-
 8. bert plantagie
  212,-
 9. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

Bijzettafels in diverse kleuren, materialen en stijlen

Iedere bijzettafel heeft een andere kleur, vorm en stijl. Dankzij het ruime assortiment vindt u altijd een model dat past bij uw interieurstijl. Van een tijdloos houten bijzettafel tot een opvallende, kubusvormige en kleurrijke variant. In het aanbod van Piet Klerkx ontdekt u bijzettafels voor alle woonstijlen. Wat dacht u van een glazen tafelblad met stoere, zwarte poten? Een elegant exemplaar met marmerlook en gouden details? Of een boomstamtafel voor een extra natuurlijke sfeer? In het uitgebreide assortiment vindt u altijd wat u zoekt.

De esthetische toevoeging van een bijzettafel

Een bijzettafel dient al gauw als stijlvol product in uw woning. Wilt u het tafeltje als blikvanger in uw woning laten dienen? Kies dan bijvoorbeeld voor een ronde bijzettafel met weinig afleidende elementen en plaats bijvoorbeeld alleen een mooie vaas of fotolijstjes op de tafel. Ook dient een hoge bijzettafel vaak als pronkstuk in uw woning. Hiermee laat u de producten op de tafel extra goed opvallen. Een bijzettafel kunt u altijd eenvoudig verplaatsen naar verschillende ruimtes of een ander doel laten dienen. Dat maakt een bijzettafel een aanwinst voor uw interieur.

Ook erg praktisch

Een bijzettafel is niet alleen stijlvol, maar ook erg handig. De ene bijzettafel is nog praktischer dan de ander. Zoekt u bijvoorbeeld een praktische bijzettafel waar u vooral veel op en in kwijt kunt? Ga dan voor een houten tafeltje met lades. In het assortiment van Piet Klerkx vindt u deze praktisch en stijlvolle producten in talloze kleuren. Dus niet alleen een bijzettafel in wit of zwart is een optie, maar ook opvallende kleuren zoals goud en brons behoren tot de mogelijkheden.

Kom naar de winkel

Bent u benieuwd naar de bijzettafels uit ons assortiment? Kom dan naar een van onze woonwinkels. Voor advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze woonadviseurs. Samen gaan we dan op zoek naar het juiste model, zodat de producten aan al uw wensen voldoen en u hier jarenlang plezier aan beleeft. Piet Klerkx heeft een ruime collectie en de grootste keuze in stijlen en merken.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?