Bijzettafels

Met bijzettafels kunt u alle kanten op. Dit multifunctionele meubelstuk kan overal staan en dient verschillende functies. Waar we hem veel terug zien is naast de bank, zodat u er kopjes of fotolijstjes op kwijt kunt. Daarnaast past een bijzettafeltje ook uitstekend in de gang voor bijvoorbeeld uw sleutels of een mooie vaas met bloemen. Of wat dacht u van de slaapkamer? Uw wekker of het boek dat u leest heeft u zo direct bij de hand. Bij Piet Klerkx ontdekt u een divers assortiment bijzettafels voor ieder interieur!

Pagina
 1. tradition
  480,-
 2. coco maison
  99,-
 3. coco maison
  99,-
 4. coco maison
  119,-
 5. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 6. coco maison
  89,-
 7. Huiscollectie
  299,- 379,-
 8. bert plantagie
  212,-
 9. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 10. Montel
  379,-
Pagina

Bijzettafels in diverse kleuren, materialen en stijlen

Bij geen enkele tafel bestaat zoveel variatie in kleur, materiaal en stijl als een bijzettafel. Van een tijdloos houten bijzettafeltje tot een opvallende, kubusvormige en kleurrijke variant. In het aanbod van Piet Klerkx ontdekt u bijzettafels voor alle woonstijlen. Wat dacht u van een glazen tafelblad met stoere, zwarte poten? Een elegant exemplaar met marmerlook en gouden details? Of een boomstamtafel voor een extra natuurlijke sfeer? In het uitgebreide assortiment vindt u altijd wat u zoekt.

Functioneel en decoratief

Een bijzettafeltje kan zowel functioneel als decoratief van aard zijn. Zoekt u een praktische bijzettafel waar u vooral veel op en in kwijt kunt? Ga dan bijvoorbeeld voor een glad houten tafeltje met lade. Een opvallende bijzettafel is al een blikvanger op zich. Zorg daarom voor weinig afleidende elementen en plaats bijvoorbeeld alleen een mooie vaas of fotolijstjes op de tafel. Een bijzettafel kunt u altijd eenvoudig verplaatsen naar verschillende ruimtes of een ander doel laten dienen. Dat maakt een bijzettafel een aanwinst voor uw interieur.

Kom naar de winkel

Bent u benieuwd naar de bijzettafels uit ons assortiment? Kom dan naar een van onze woonwinkels. Hier staan onze interieuradviseurs voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van de juiste bijzettafel.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?