Bijzettafels

De naam bijzettafel doet vermoeden dat het wellicht niet zo'n belangrijk meubelstuk is, maar het tegendeel is meer dan waar. Met een bijzettafel voeg je juist iets extra's aan je interieur toe. Kies voor een bijzettafel die behoort tot de serie waar je bijvoorbeeld ook je salontafel en eettafel op uitgekozen hebt of ga juist bewust voor een totaal andere stijl. Bijzettafels hebben meerdere functies. Zo dienen ze niet alleen ter decoratie: ze zijn ook ideaal om bijvoorbeeld je drankje op te zetten of het boek dat je aan het lezen was even op kwijt te kunnen.

Pagina
 1. Huiscollectie
  379,-
 2. wehkamp montel
  99.95
 3. bert plantagie
  212,-
 4. Heeft u hem al?

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 5. bert plantagie
  393,-
 6. Professioneel advies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 7. present time
  79,-
 8. Montel
  379,-
Pagina

Heeft u hem al?

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND