Kledingkasten

Kledingkasten moeten een ideaal systeem bieden om op een efficiënte wijze uw garderobe op te bergen. Daarnaast verdient uw slaapkamer het om naast een functionele, ook een zeer stijlvolle toevoeging te krijgen in de vorm van een kledingkast. De kledingkasten van Piet Klerkx bieden het beste van beide werelden: ze zijn efficiënt en fijn in te delen en zijn voorzien van een mooi design.

Een efficiënte indeling voor elke garderobe

Piet Klerkx heeft een uitgebreid assortiment kledingkasten. Het aanbod varieert van kleine, compacte kledingkasten waarvoor op elke slaapkamer een plaatsje is tot grote kasten die meer dan voldoende ruimte bieden aan uw complete garderobe. Daarnaast beschikt elke kledingkast over een eigen opbergsysteem. De kledingkasten beschikken over verschillende legplanken, opbergvakken, laatjes en ophangsystemen. Op die manier kunt u er alles in kwijt: van pumps tot galajurken en van sportschoenen tot winterjassen. Voor elke behoefte biedt Piet Klerkx een geschikte kledingkast, ongeacht hoe u het liefst uw kleding rangschikt en de kast indeelt.

Verschillende stijlen kasten

De kledingkasten van Piet Klerkx zijn verkrijgbaar in verschillende designs, waardoor er altijd een is die bij uw stijl past. Zo zijn er bijvoorbeeld minimalistische eyecatchers in het assortiment, sfeervolle, landelijke kledingkasten of moderne spiegelkasten. De kasten zijn beschikbaar in verschillende kleuren, materialen en groottes. Bij elke kledingkast gaan functie en stijl hand in hand. Met de kledingkasten die beschikken over spiegeldeuren vangt u helemaal twee vliegen in één klap door de mogelijkheid om uzelf van alle kanten te bekijken.

Kom langs in een van onze winkels

Ben u benieuwd naar de stijlvolle kledingkasten van Piet Klerkx? Kom dan langs in een van onze winkels. Hier bekijkt u op uw gemak het uitgebreide aanbod. Onze adviseurs staan voor u klaar om advies te geven en al uw vragen te beantwoorden.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?