3-zitsbanken

Voor een 3-zitsbank bent u bij Piet Klerkx aan het juiste adres. In het gevarieerde aanbod vindt u banken in diverse kleuren, materialen en modellen, zodat voor iedere woonwens een geschikte bank te vinden is. Klassiek of modern, rond of hoekig, leer of stof, donker of licht: in het assortiment van Piet Klerkx laat u zich inspireren door de vele mogelijkheden en mooie merken. Kies een model in de online collectie en kom naar een van de showrooms van Piet Klerkx om de 3-zits zelf te ervaren.

Pagina
 1. Huiscollectie
  2499,-
 2. Huiscollectie
  1799,- 2049,-
 3. Huiscollectie
  949,-
 4. Huiscollectie
  1799,-
 5. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 6. Huiscollectie
  1399,-
 7. Huiscollectie
  1499,-
 8. Huiscollectie
  1999,- 2499,-
 9. henders en hazel
  949,-
 10. Huiscollectie
  2099,-
 11. Huiscollectie
  999,-
 12. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 13. Huiscollectie
  1999,-
 14. enzo luca
  2299,-
 15. enzo luca
  3699,-
 16. enzo luca
  3449,-
Pagina

De 3-zitsbanken van Piet Klerkx

Een 3-zitsbank is ruim en veelzijdig. De bank is geschikt voor grotere huishoudens, zeker in combinatie met een extra bank of fauteuil. Bovendien kunt u de indeling van uw woonkamer gemakkelijk veranderen wanneer u voor losse banken kiest. Of ga juist voor een 3-zits hoekbank wanneer u van een sfeervolle en huiselijke uitstraling houdt. Ongeacht of u voor een recht of hoekmodel kiest, een bank in een 3-zits uitvoering leent zich altijd uitstekend om languit op te liggen. De bank is zelfs als bed te gebruiken, indien u kiest voor een multifunctionele 3-zits slaapbank. Dat is ideaal wanneer u logés wilt verwelkomen in uw woning.

Een 3-zitsbank voor uw woonstijl

Klassiek, modern, industrieel of landelijk: welke woonstijl u ook heeft, Piet Klerkx heeft een bank die hier perfect op aansluit. De keuze is reuze als het aankomt op 3-zitsbanken. De klassieke modellen ogen speelser, hebben ronde vormen, zijn uitgevoerd in warme tinten en vaak gemaakt van stof. Gaat u liever voor een strakke, hoekige 3-zitsbank in leer? Ook dan heeft volop keuze in het gevarieerde assortiment. Heeft u een mooie bank op het oog, maar zou u deze liever in een andere kleur of materiaal willen? De banken bij Piet Klerkx zijn leverbaar in diverse kleuren, stoffen, ledersoorten. De perfecte bank zit er daarom zeker voor u tussen.

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een passende 3-zitsbank voor uw woning of wilt u graag advies? Bezoek dan een van onze showrooms of maak een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk woonadvies. Samen gaan we op zoek naar de juiste bank die aan al uw wensen voldoet.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?