3-zits

De 3-zits collectie van Piet Klerkx heeft verschillende modellen en kleuren, zodat voor iedere woonwens een bijpassende bank te vinden is. Kies uit een moderne 3-zits of ga voor klassiek. Naast de verschillende stijlen heeft u bij sommige banken ook keuze uit verschillende kleuren. Bekijk de collectie en laat u inspireren door de vele mogelijkheden en mooie merken. Kies een model in de online collectie en kom naar een van de showrooms van Piet Klerkx om de 3-zits zelf te ervaren.

Pagina
 1. enzo luca
  1699,- 2099,-
 2. Huiscollectie
  2499,-
 3. Huiscollectie
  1699,-
 4. Heeft u hem al?

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 5. Huiscollectie
  1699,-
 6. henders en hazel
  2719,-
 7. enzo luca
  2299,-
 8. harvink
  2875,-
 9. Montel
  1249,- 1349,-
 10. Professioneel advies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 11. Huiscollectie
  1399,-
 12. Huiscollectie
  1499,-
 13. Montel
  1149,-
 14. Huiscollectie
  1999,- 2499,-
 15. enzo luca
  1799,-
Pagina

Voor iedere woonwens een 3-zits

Of u nu een klassiek interieur heeft of een modern interieur: in de collectie van Piet Klerkx is altijd een 3-zits te vinden in elke stijl. De klassieke modellen hebben meerdere lijnen, ogen vaak speelser en hebben ronde vormen. De modellen met een modern uiterlijk hebben vaak strakke lijnen. Ook hebben 3-zits in deze stijl vaak poten onder de bank. Sommige banken variëren ook nog in kleur. Dit maakt het mogelijk om de 3-zits te laten opvallen door een kleur te kiezen die in contrast staat met uw interieur of juist voor een kleur die mooi past bij het geheel. Vooral 3-zits met een moderne stijl hebben een gevarieerd kleurenpalet.

Meer zitruimte

Tal van redenen zijn er te bedenken om te kiezen voor een 3-zits. Misschien wordt het gezin groter of de kinderen ouder en is het daarom tijd voor een bank met meer zitruimte. Het kan natuurlijk ook zijn dat u heerlijk languit wilt liggen op een bank. Een 3-zits leent zich daar perfect voor. Daarnaast heeft u met een 3-zits bank de mogelijkheid om met bezoek heerlijk te relaxen in uw zithoek of woonkamer. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van bijvoorbeeld een 3-zits met een 2-zits. Hierdoor is het mogelijk om eventueel de indeling van de woonkamer na enige tijd aan te passen. Met een hoekbank is dit complexer. Kies voor twee dezelfde banken of wat ook heel trendy is, is om twee verschillende banken naast elkaar te plaatsen. Om het knus te maken kunt u kussens plaatsen op de 3-zits. Zo geniet u van comfort en gezelligheid.

Bekijk de 3-zits in onze showroom

Wilt u meer informatie over een 3-zits of zelf het comfort ervaren? Bezoek dan een van de showrooms van Piet Klerkx en laat u inspireren door de uitgebreide collectie. Onze vakkundige adviseurs staan klaar om u te helpen om uw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Maak een afspraak met een van onze woonadviseurs voor het beste persoonlijke advies.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND