Relaxfauteuils

Relaxfauteuils zijn de meest comfortabele stoelen die u zich kunt bedenken. Ruime stoelen met een hoge rugleuning die bij veel modellen ook nog eens verstelbaar is. Omdat we niet allemaal hetzelfde postuur en dezelfde lengte hebben, zijn relaxfauteuils in veel verschillende maten en modellen verkrijgbaar. Het is belangrijk dat u een stoel kiest die bij u persoonlijk past en natuurlijk ook bij uw interieur. Daarom bieden we bij Piet Klerkx een uitgebreide collectie relaxfauteuils om uit te kiezen. Komt u ze op uw gemak proberen in een van onze winkels?
 

 1. fauteuilplein
  1499,-
 2. fauteuilplein
  2099,-
 3. fauteuilplein
  1149,-
 4. fauteuilplein
  1399,-
 5. fauteuilplein
  2899,-
 6. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 7. fauteuilplein
  2399,-
 8. fauteuilplein
  2849,-
 9. enzo luca
  2799,-
 10. Huiscollectie
  1599,-
 11. Huiscollectie
  1499,-
 12. fauteuilplein
  1199,-
 13. fauteuilplein
  899,-
 14. fauteuilplein
  999,-
 15. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 16. fauteuilplein
  699,- 749,-
 17. montel
  3049,-
 18. montel
  1499,-
 19. montel
  2249,-
 20. montel
  1399,-
 21. montel
  1549,-

Verstelbare relaxfauteuils

Veel relaxfauteuils hebben verstelbare onderdelen, zoals een verstelbare rugleuning die naar achteren gekanteld wordt voor een ontspannende lighouding. Daarnaast is het bij sommige fauteuils ook mogelijk de hoofdsteun aan te passen om lekker te lezen en de voetensteun omhoog te klappen om de benen te laten rusten. Zo tovert u uw relaxfauteuil om tot een comfortabele ligstoel. Bovendien staan veel relaxfauteuils op een draaipoot zodat u de stoel alle richtingen op draait.

Diverse modellen relaxfauteuils

Naast verstelbare fauteuils kunt u ook kiezen uit relaxfauteuils die niet verstelbaar zijn, maar net zo comfortabel zitten. Zo kunt u in sommige gevallen voor een groot of klein formaat kiezen en zijn er stoelen met een bijpassend losstaand voetenbankje. Onze collectie bestaat uit moderne, landelijke en retromodellen in diverse kleuren, stoffen of leerl. De keuze is uitgebreid en wij raden dan ook aan om ruim de tijd te nemen onze stoelen te bekijken en vooral ook uit te proberen
 

Bekijk de collectie relaxfauteuils

Voor de ultieme relaxfauteuil kunt u zeker terecht bij Piet Klerkx. De keuzemogelijkheden zijn uitgebreid. Bezoek daarom een van onze zes winkels en probeer onze relaxfauteuils gerust uit. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?