Fauteuils

Een fauteuil is een heerlijke, gemakkelijke stoel, bedoeld om ontspannen uw boek te lezen of tv te kijken. En omdat we niet allemaal hetzelfde zijn, bieden we bij Piet Klerkx een uitgebreide collectie comfortabele fauteuils. U vindt bij ons fauteuils in alle denkbare stijlen en modellen, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Lees verder en ontdek onze collectie fauteuils.
 

 1. Huiscollectie
  1799,-
 2. enzo luca
  799,- 849,-
 3. fauteuilplein
  1499,-
 4. montel
  949,- 1179,-
 5. henders en hazel
  899,-
 6. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 7. henders en hazel
  849,-
 8. enzo luca
  899,-
 9. fauteuilplein
  2099,-
 10. montel
  699,-
 11. fauteuilplein
  1149,-
 12. Huiscollectie
  949,- 1149,-
 13. designonstock
  1629,-
 14. fauteuilplein
  1399,-
 15. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 16. fauteuilplein
  2899,-
 17. fauteuilplein
  2399,-
 18. fauteuilplein
  2849,-
 19. enzo luca
  2799,-
 20. harvink
  1205,-
 21. Huiscollectie
  329,- 409,-

Fauteuils in alle stijlen

Een fauteuil mag de blikvanger van het interieur zijn, maar kan ook een onderdeel van het bestaande meubilair zijn. Bij Piet Klerkx vindt u beide: modellen die opvallen vanwege het design of de kleur, of fauteuils in het ontwerp van bijvoorbeeld de bank. Wat u ook kiest, in onze ruime collectie vindt u gegarandeerd een fauteuil die past bij uw wensen en interieur. Houdt u van modern? Dan bieden wij een ruime keuze moderne fauteuils met strakke lijnen. Daarbij kiest u uit bijvoorbeeld een fijne vormgeving of een moderne, massieve stoel met een dikke zitting en armleuningen. Bent u een liefhebber van een klassieke of landelijke stijl? Ook hierin vindt u diverse modellen in sierlijke vormen en kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een fluwelen stof of bruin leer die deze stijl benadrukken.
 

Diverse merken

Bij Piet Klerkx bieden we behalve onze huiscollectie ook een grote selectie andere merken als Leolux, Xooon, Montèl en vele andere kwalitatieve en originele namen. Naast het merk en uw favoriete stoel, kunt u bij veel modellen ook de vulling kiezen evanals het materiaal en de kleur van de stoel en poten. Kortom, de keuzemogelijkheden zijn uitgebreid voor de perfecte fauteuil.

Bekijk de collectie fauteuils

Bent u op zoek naar een heerlijke en gemakkelijke fauteuil? Breng dan een bezoek aan een van de woonwinkels van Piet Klerkx. Hier heeft u ruime gelegenheid onze stoelen te bekijken en vooral ook uit te proberen. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden en de modellen zien.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?