Fauteuils en relaxfauteuils

Een fauteuil noemen we ook wel een luie stoel. Een ruime, comfortabele stoel waarin u geniet van uw kopje koffie, de krant of gewoon even niets doen. Bij Piet Klerkx bieden we fauteuils en relaxfauteuils in vele stijlen, soorten en maten. Van stoelen met een fijne vormgeving tot grootse zitmeubels die de ruimte vullen. Omdat iedereen andere wensen heeft met betrekking tot comfort en uiterlijk, bieden wij een zeer uitgebreide collectie. Laat u verrassen door de vele kleuren en modellen stoelen bij Piet Klerkx.

 1. Huiscollectie
  1799,-
 2. enzo luca
  849,-
 3. montel
  1179,-
 4. henders en hazel
  899,-
 5. henders en hazel
  849,-
 6. enzo luca
  899,-
 7. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 8. montel
  699,-
 9. Huiscollectie
  1149,-
 10. designonstock
  1629,-
 11. harvink
  1205,-
 12. Huiscollectie
  409,-
 13. enzo luca
  1799,-
 14. henders en hazel
  749,-
 15. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 16. henders en hazel
  729,-
 17. Huiscollectie
  479,-
 18. montel
  799,-
 19. henders en hazel
  779,-
 20. enzo luca
  1399,-
 21. enzo luca
  1099,-

Fauteuils

Ook al lukt het niet altijd, iedereen heeft wel een moment op de dag dat het tijd is voor ontspanning. Wat is er dan beter dan zo’n heerlijk comfortabele stoel waarin u met opgetrokken benen of rechtop zittend even tot rust komt. Onze collectie fauteuils is geselecteerd op basis van comfort met goede ondersteuning in de rug en een zithouding die past bij de gebruiker. Wij bieden ruime keuzemogelijkheden in fauteuils zodat u kiest wat bij u past. Bovendien vindt u bij ons veel kleuren en stijlen zodat de stoel past bij uw interieur en wensen.
 

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils zijn hoge fauteuils waarvan de meeste modellen verstelbaar zijn voor de rug en benen en bovendien op een draaipoot staan. Waren dit soort stoelen vroeger bestemd voor oude mensen, tegenwoordig zijn relaxfauteuils vooral verkrijgbaar in modern designs, vele kleuren en bijzondere stoffen.  Ze zijn een ware toevoeging aan uw woonruimte vanwege het ontwerp en natuurlijk het ultieme zitcomfort.
 

Bekijk de collectie fauteuils bij Piet Klerkx

Bent u op zoek naar een mooie en comfortabele fauteuil? Bezoek dan een van onze zes winkels en probeer ze op uw gemak uit. Onze adviseurs laten u graag de modellen zien.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?