Hoekbanken

Hoekbanken bestaan eigenlijk uit twee banken die aan elkaar zijn verbonden, waardoor de bank meer ruimte creëert om bijvoorbeeld op te zitten of heerlijk languit op te liggen. Ook kunt u lekker wegzakken in deze bank met een boek of uw benen languit strekken op een hoekbank. Bij Piet Klerkx vindt u een ruime collectie hoekbanken in allerlei soorten, maten en kleuren: van klassiek tot modern en van donker tot licht. Bekijk het aanbod hoekbanken en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 1. enzo luca
  3199,- 3899,-
 2. Huiscollectie
  999,- 1299,-
 3. designonstock
  5644,-
 4. Heeft u hem al?

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 5. enzo luca
  5319,- 5669,-
 6. Huiscollectie
  999,- 1299,-
 7. Montel
  1399,- 1599,-
 8. Montel
  1499,- 1699,-
 9. Professioneel advies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 10. enzo luca
  5299,-
 11. enzo luca
  3399,-
 12. 999,- 1299,-
 13. Huiscollectie
  2099,-
 14. Huiscollectie
  1849,-

Intiem en sfeervol

Een hoekbank zorgt vaak voor een huiselijke sfeer en is wat knusser dan bijvoorbeeld twee losse zitmeubels. Het vormt als het ware een echte familie- of vriendenhoek. Vooral voor grotere gezinnen zijn deze banken echt een uitkomst. Gezellig met z’n allen lekker op de bank voor een kop koffie, een glaasje wijn of een biertje. Daarnaast zijn deze banken natuurlijk ideaal om met z’n tweeën lekker languit erop te liggen. Heerlijk samen een mooie film kijken of uw lievelingsprogramma, lekker tegen elkaar aan.

Ruime keuze bij Piet Klerkx

Nog op zoek naar de perfecte hoekbank of wilt u graag advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van de woonadviseurs van Piet Klerkx. Samen gaan we dan op zoek naar het juiste model, zodat de bank aan alle wensen voldoet en u jarenlang plezier beleeft aan de hoekbank. Piet Klerkx heeft een ruim aanbod en daardoor is er altijd voor iedere woonkamerstijl een hoekbank te vinden. Van groot tot klein en van grijs tot aan een primaire kleur: de grootste keuze in stijlen en merken.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND