Hoekbanken

Een hoekbank bestaat uit minimaal 2 elementen waardoor je meer zitruimte creëert. Dit heeft niet alleen als voordeel dat u meer zitplaatsen heeft, maar in zo'n hoek kunt u ook zelf lekker wegkruipen of uw benen languit strekken. Bij Piet Klerkx is een ruim aanbod te vinden in allerlei soorten hoekbanken. Van modern tot klassiek en alles wat daar tussenin zit.

 1. enzo luca
  5299,-
 2. wehkamp montel
  1599,-
 3. designonstock
  5644,-
 4. Heeft u hem al?

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 5. Huiscollectie
  1299,-
 6. wehkamp montel
  1699,-
 7. wehkamp montel
  2699,-
 8. enzo luca
  5299,-
 9. Huiscollectie
  2499,-
 10. Huiscollectie
  2099,-
 11. Huiscollectie
  1849,-
 12. Professioneel advies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 13. enzo luca
  3399,-
 14. enzo luca
  3889,-
 15. enzo luca
  5669,-
 16. Huiscollectie
  1299,-
 17. Huiscollectie
  2499,-
 18. Huiscollectie
  1999,-

Intiem en sfeervol

Een hoekbank zorgt vaak voor een huiselijke sfeer en is wat knusser dan bijvoorbeeld twee losse zitmeubels. Het vormt als het ware een echte familie- of vriendenhoek. Vooral voor grotere gezinnen zijn deze banken echt een uitkomst. Gezellig met z’n allen lekker op de bank voor een kop koffie, een glaasje wijn of een biertje. Daarnaast zijn deze banken natuurlijk ideaal om met z’n tweeën lekker languit erop te liggen. Heerlijk samen een mooie film kijken of uw lievelingsprogramma, lekker tegen elkaar aan.

Ruime keuze bij Piet Klerkx

Nog op zoek naar de perfecte hoekbank of wilt u graag advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van de woonadviseurs van Piet Klerkx. Samen gaan we dan op zoek naar het juiste model, zodat de bank aan alle wensen voldoet en u jarenlang plezier beleeft aan de hoekbank. Piet Klerkx heeft een ruim aanbod en daardoor is er altijd voor iedere woonkamerstijl een hoekbank te vinden. Van groot tot klein en van grijs tot aan een primaire kleur: de grootste keuze in stijlen en merken.

Heeft u hem al?

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND