1. Eetkamerbank Julien
  Eetkamerbank Julien
  henders & hazel
  799,-
 2. Eetkamerbank Vitality
  Eetkamerbank Vitality
  Huiscollectie
  799,-
 3. eetkamerbank Zagreb
  eetkamerbank Zagreb
  Huiscollectie
  2.899,-
 4. Eetkamerbank Noud
  Eetkamerbank Noud
  Huiscollectie
  2.279,-
 5. Eetkamerbank Lars
  Eetkamerbank Lars
  Huiscollectie
  1.379,-
 6. Eetkamerbank One
  Eetkamerbank One
  Huiscollectie
  1.049,-
 7. Eetkamerbank Zaragoza
  Eetkamerbank Zaragoza
  Huiscollectie
  1.199,-
 8. Eetkamerbank Solution
  Eetkamerbank Solution
  Huiscollectie
  1.495,-
 9. Eetkamerbank Scola
  Eetkamerbank Scola
  enzo luca
  1.129,-
 10. Eetkamerbank Ibe
  Eetkamerbank Ibe
  Huiscollectie
  1.079,-

Verschillende formaten

Eetkamerbanken komen in diverse maten. Welk formaat je kiest is afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt, de grootte van de eettafel en de jouw interieurstijl. Om aan al jouw wensen te kunnen voldoen, vind je bij Piet Klerkx verschillende formaten eetkamerbanken. Ga je voor een kleine eetkamerbank van 180 cm is of is een eetkamerbank van 200 cm iets meer jouw smaak? Ontdek al onze eetkamerbanken, laat je inspireren en vind de eetkamerbank die het beste bij jouw woonwensen past.

Eetkamerbank met hoek

Bij Piet Klerkx vind je naast diverse formaten ook verschillende soorten eetkamerbanken, waaronder de eetkamerbank met hoek. Deze eetkamerbank met rugleuning is perfect voor als je, naast lekker eten natuurlijk, ook heerlijk wil ontspannen en genieten in de eetkamer. Een eetbank met hoek brengt daarnaast een aangename sfeer in huis. Tot slot creëer je met een eetkamerbank in de hoek extra zitplekken voor eventuele gasten. Handig voor als je jouw ruimte optimaal wil benutten.

Industrieel, landelijk of modern?

Piet Klerkx heeft een breed aanbod eetkamerbanken in vele verschillende stijlen. Zo vind je altijd een eetkamerbank die past bij jouw interieur. Neem bijvoorbeeld onze industriële eetkamerbanken. Deze exemplaren hebben een stoer design en doen het zeer goed in ruimtes waar hout en metaal de boventoon voeren. Daarnaast is een industriele eetkamerbank ook geschikt voor als je ruwe en robuuste elementen aan jouw eetkamer wil toevoegen. Onze moderne eetkamerbanken hebben een strakke vormgeving en geven jouw ruimte een eigentijdse twist. De landelijke eetkamerbanken zorgen voor een warm en plezierig gevoel in huis. Deze stijl combineert universele kleuren en speelse details tot ware nostalgische meubelstukken. 

Eetkamerbank kopen bij Piet Klerkx

Wil je graag een eetkamerbank in jouw woning? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels en ervaar het zitcomfort van onze eetkamerbanken. In onze winkel kan je alle eetkamerbanken uitproberen. Bewonder alle stijlmogelijkheden en bepaal meteen welke eetkamerbank het beste bij jou past. Kom je er niet helemaal uit? Onze adviseurs helpen je graag verder. Zij vertalen jouw ideeën naar een concreet advies en helpen je aan een eetkamerbank die aansluit op jouw woonwensen.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten