Salontafels

Bijna iedereen heeft thuis wel een salontafel staan of maakt gebruik van iets dat dienst doet als salontafel. Negen van de tien keer vind je deze tafel terug tussen de bank en de televisie. Hij is behalve decoratief ook zeer functioneel van aard. Je kunt er van alles op kwijt: van koffiekopjes, de afstandsbediening en een asbak tot aan je eigen voeten als je ontspannen op de bank tv zit te kijken.

 1. Huiscollectie
  1099,-
 2. Huiscollectie
  649,-
 3. Huiscollectie
  549,-
 4. Huiscollectie
  1749,-
 5. Heeft u hem al?

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 6. Huiscollectie
  299,-
 7. metaform
  560,-
 8. Montel
  799,-
 9. Montel
  199,-
 10. Professioneel advies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

Heeft u hem al?

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND