Salontafels

De salontafel is een multifunctioneel meubel in de woonkamer. Enerzijds heeft de tafel een decoratieve functie, doordat u er mooie woonaccessoires op plaatst. Daarmee geeft u toon aan uw woonruimte en bepaalt u de algehele sfeer. Anderzijds zijn salontafels functioneel van aard. Vaak staan ze tussen de bank en televisie, zodat u er kopjes, de afstandsbediening of de krant op kwijt kunt. Of zelfs uw voeten om heerlijk ontspannen op de bank te zitten. Zoekt u een nieuwe salontafel? Bekijk het gevarieerde assortiment bij Piet Klerkx!

 1. Huiscollectie
  999,-
 2. Huiscollectie
  599,- 749,-
 3. Huiscollectie
  1599,-
 4. Huiscollectie
  1399,-
 5. Huiscollectie
  699,-
 6. Heeft u hem al?

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 7. Huiscollectie
  399,-
 8. Huiscollectie
  633,-
 9. Huiscollectie
  999,- 1099,-
 10. Huiscollectie
  929,-
 11. Huiscollectie
  849,-
 12. Huiscollectie
  699,-
 13. Professioneel advies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 14. Huiscollectie
  799,-

Van tijdloos tot een echte blikvanger

Salontafels bestaan in talloze uitvoeringen. Deze tafel is het centrale middelpunt van uw woonkamer en daarom erg sfeerbepalend. Het is essentieel dat de salontafel past bij uw woonstijl voor een mooi geheel. Heeft u een modern, strak of Scandinavisch interieur? Kijk dan eens naar vierkante of rechthoekige salontafels met een lichthouten, wit of zwart tafelblad. In landelijke of industriële ruimtes komt een robuuste, donkerhouten tafel weer beter tot zijn recht. Zoekt u juist een blikvanger die opvalt in uw wooninterieur? Denk dan eens aan een glazen tafelblad, een driehoekig design of een tweedelig tafelblad met verschillende hoogtes.

De functie van uw salontafel

Salontafels hebben een functionele aard die verschilt per tafel. Vindt u het belangrijk om er spullen in op te kunnen bergen, zoals een afstandsbediening of tijdschriften? Kies dan voor een variant met ingebouwde lades. Wilt u de tafel makkelijk kunnen verschuiven? Dan is een salontafel met wieltjes iets voor u. Wanneer u vaak eet of drinkt van uw salontafel, is het verstandig om voor een variant te gaan met een glad oppervlak dat u makkelijk schoon kunt maken. Zo kunt u nagaan welk soort salontafel het beste bij u en uw interieur past.

Kom naar de winkel

Bent u benieuwd naar de salontafels uit ons assortiment? Kom dan naar een van onze woonwinkels. Hier staan onze interieuradviseurs voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van de juiste salontafel.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND