Slaapbank

Slaapbanken zijn een flexibele oplossing om de beschikbare ruimte in uw huis of appartement optimaal te gebruiken. Overdag is het een mooie designbank en in de avond tovert u deze om tot een comfortabel bed. Bekijk de overzichtelijke collectie van Piet Klerkx. De slaapbanken zijn voorzien van comfort en de meeste zijn beschikbaar in verschillende configuraties.

De veelzijdigheid van slaapbanken

Met een slaapbank heeft u altijd ruimte voor logés: het neemt weinig ruimte in en daarnaast geniet u nog eens van een mooie designbank. Dit soort banken zijn vooral een uitkomst wanneer u bijvoorbeeld maar één slaapkamer heeft en toch graag uw logés een plek wilt geven waar ze comfortabel kunnen slapen. Zelf geniet u van een comfortabele bank en uw logés van een heerlijk bed waar ze uitgerust op wakker worden. Daarnaast neemt het natuurlijk minder ruimte in beslag en staat een bank veel leuker in een kamer dan een bed dat weinig gebruikt wordt.

De collectie van Piet Klerkx

De slaapbanken van Piet Klerkx zijn luxueus. Het overzichtelijk aanbod maakt de keus makkelijker, maar daarnaast heeft u nog tal van opties om de slaapbank te perfectioneren. De modellen zijn namelijk beschikbaar in verschillende configuraties. Pas bijvoorbeeld de kleur of de stof aan naar uw woonwensen. Heeft u een industrieel interieur? Dan wilt u misschien liever een donkere of een grijze kleur slaapbank. Bij Piet Klerkx is dit mogelijk. Ook is het mogelijk om de bank in bijvoorbeeld stof of leer te laten leveren. Zo is voor iedere woonwens de perfecte slaapbank te vinden.

Bezoek de slaapbanken in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u zelf ervaren hoe comfortabel de slaapbanken zijn? Bezoek dan de slaapbanken in een van de showrooms van Piet Klerkx. Daar laten de woonadviseurs u graag zien hoe gemakkelijk de slaapbanken uit te klappen zijn en welke opties u heeft om de bank te perfectioneren naar uw woonwensen. Laat u inspireren.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND