Slaapbanken: praktisch en veelzijdig

Slaapbanken zijn multifunctioneel doordat u ze zowel als bank en bed kunt gebruiken. Dat is ideaal wanneer u de beschikbare ruimte in uw huis of appartement optimaal wilt benutten. Anderzijds is het ook erg handig wanneer u een logé hebt. In een handomdraai tovert u een stijlvolle designbank om in een comfortabel bed. Wilt u een slaapbank kopen? Bekijk de overzichtelijke collectie van Piet Klerkx hieronder, variërend van een compacte 1-persoons slaapbank tot een royale bedbank voor twee personen. Lees meer over de mogelijkheden en ontdek hoe u de juiste slaapbank voor uw woning vindt.

Slaapbanken: twee vliegen in één klap

Met een slaapbank haalt u zowel een bed als een bank in huis. Een slaapbank oogt als een mooie designbank, maar is in een mum van tijd omgebouwd tot een comfortabel bed. Dat is ideaal wanneer u wel eens logés verwelkomt. Wanneer u bijvoorbeeld geen ruimte heeft voor een aparte logeerkamer, biedt een slaapbank uitkomst. Terwijl uw logés genieten van een heerlijk bed waar ze uitgerust op wakker worden, geniet u zelf van een comfortabele bank. Natuurlijk kunt u de slaapbank ook aanschaffen voor uw logeerkamer. Een stijlvolle bank staat immers veel leuker in een kamer dan een bed dat weinig gebruikt wordt. Bovendien kunt u de logeerkamer zo ook makkelijker voor andere doeleinden gebruiken, zoals een kantoor of washok.

De collectie slaapbanken van Piet Klerkx

Zoekt u een 1-persoons slaapbank of toch liever een slaapbank in 2-persoons uitvoering? Of wat dacht u van een praktische bedbank, die u nauwelijks hoeft om te bouwen? Wat voor variant u ook zoekt, bij Piet Klerkx bent u aan het juiste adres. Dankzij het overzichtelijke aanbod is de keuze eenvoudig gemaakt. Daarnaast kunt u de slaapbank naar eigen smaak personaliseren, door bijvoorbeeld de kleur en het materiaal aan te passen. Heeft u een moderne, luxueuze woonstijl? Overweeg dan een lederen slaapbank in een stijlvolle, donkere tint. Wanneer u liever voor een warm en klassiek uiterlijk gaat, kiest u uit diverse warme kleurtinten en zachte stoffen. Zo is er bij Piet Klerkx voor iedere woonwens de perfecte slaapbank te vinden.

Bezoek onze showroom

Wilt u graag een slaapbank kopen of heeft u behoefte aan meer informatie of advies? Bezoek dan een van onze showrooms of maak een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk woonadvies. Samen gaan we op zoek naar de juiste slaapbank die aan al uw wensen voldoet.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?