Poefs

Poefs zijn erg handig in een woonkamer. Doordat het een los element is, kunt u het makkelijk verplaatsen en erbij schuiven voor bijvoorbeeld een extra zitplaats. Piet Klerkx heeft verschillende modellen in de collectie en daardoor heeft u tal van mogelijkheden. Bekijk de collectie en vind dé perfecte poef om uw woonkamer of zithoek compleet te maken.

 1. designonstock
  969,-
 2. designonstock
  149,-
 3. Heeft u hem al?

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 4. enzo luca
  349,-
 5. enzo luca
  349,-
 6. Professioneel advies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 7. designonstock
  499,-
 8. designonstock
  489,-
 9. Huiscollectie
  359,-

Poefs zijn multifunctioneel en flexibel

Een poef is makkelijk te verplaatsen. Plaats de poef in de woonkamer erbij om een extra zitplaats te creëren daar waar u maar wilt. Is de poef niet in gebruik? Dan kan deze eventueel dienen als aankleding voor de woonkamer. Plaats bijvoorbeeld een leuk presenteerblad er op met kaarsen en foto’s als persoonlijke decoratie. Het presenteerblad kunt u dan verplaatsen wanneer u de poef wilt gebruiken. Op deze manier kunt u de poef gebruiken als zitmeubel, maar ook als een charmante bijzettafel. Soms wordt het zelfs gebruikt ter aanvulling van de bank om heerlijk de voeten op te laten rusten. Een poef is dus praktisch en tegelijkertijd multifunctioneel.

Voor iedere woonwens een oplossing

In de collectie van Piet Klerkx vindt u verschillende modellen: van strak vormgegeven tot ronde vormen. De poefs met strakke lijnen passen goed in een modern interieur. Andere modellen staan weer mooi in een landelijk of industrieel interieur. Sommige poefs zijn ook verkrijgbaar in een andere kleur. Hierdoor laat u de poef aansluiten bij uw eigen woonwensen. Als laatste verschilt ook de zitting per poef. Sommige zijn er om heerlijk in weg te zakken en andere om goed, actief op te zitten. Denk dus na over waar u naar op zoek bent en vind vervolgens uw perfecte poef in onze collectie.

Bekijk de poefs in onze showroom

Wilt u meer informatie over een poef of zelf de collectie van Piet Klerkx ontdekken? Bezoek dan een van de showrooms en laat u inspireren door de uitgebreide collectie. Onze vakkundige woonadviseurs helpen bij u bij het realiseren van uw woonwensen. Maak een afspraak met een van onze woonadviseurs voor het beste persoonlijke advies.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND