Eettafels

De eettafel wordt gezien als het middelpunt van uw woning. Dit is namelijk de plek waar het hele gezin samenkomt om heerlijk te tafelen. Er wordt aan gegeten, gewerkt en gelezen. En het is de plek voor een kop koffie of leuke familiespelletjes. Doordat u zo veel tijd besteedt aan uw eettafel is comfort heel belangrijk. Een eettafel bepaalt daarnaast voor een groot deel de sfeer in uw interieur. Zoekt u een passende eetkamertafel voor in uw keuken of huiskamer? Ontdek het gevarieerde assortiment van Piet Klerkx.

 1. Huiscollectie
  1199,-
 2. Huiscollectie
  1799,- 2099,-
 3. Huiscollectie
  1299,-
 4. Huiscollectie
  1699,- 1999,-
 5. Huiscollectie
  699,- 899,-
 6. Huiscollectie
  399,- 549,-
 7. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 8. Huiscollectie
  1999,- 2299,-
 9. Huiscollectie
  1199,- 1349,-
 10. henders en hazel
  1049,-
 11. Huiscollectie
  799,-
 12. Huiscollectie
  999,-
 13. Huiscollectie
  1299,- 1449,-
 14. Huiscollectie
  449,- 599,-
 15. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 16. Huiscollectie
  799,- 999,-
 17. henders en hazel
  1049,-
 18. Huiscollectie
  1249,-
 19. Huiscollectie
  1649,-
 20. Huiscollectie
  1599.02 1899,-
 21. henders en hazel
  799,-

Van rond tot rechthoekig

Een van de eerste keuzes die u maakt bij het aanschaffen van een tafel is of u gaat voor een rechthoekige of ronde eettafel. Een rechthoekige eettafel zorgt voor een strakke uitstraling in uw woning. Een ronde tafel geeft daarentegen een speelse sfeer. Niet alleen zorgt het voor een andere uitstraling en sfeer in uw woning, ook zorgt het voor een andere tafelschikking. Een ronde of vierkante tafel is wat knusser en iedereen kan elkaar goed aankijken.

Heeft u een groot gezin? Dan is een grote eettafel in een rechthoekige vorm een van de beste opties. Ook is een uitschuifbare eettafel een geschikte optie voor grote gezinnen. U schuift de tafel in wanneer u ruimte wilt besparen in uw woning. Bij moderne en strakke woonstijlen komen rechte en hoekige tafels het beste tot hun recht. Anderzijds passen elegante vormen, zoals rond en ovaal, beter bij klassieke woonstijlen. Kortom, bedenk voor het aanschaffen van een tafel goed welke uitstraling u ermee wilt creëren en door wie het gebruikt zal worden. 

Eettafels in diverse kleuren, materialen en stijlen

Het materiaal en de kleur van uw eettafel zijn erg bepalend voor de sfeer in uw woning. Het materiaal bepaalt ook of de eettafel past binnen uw interieur. Heeft u een landelijk interieur? Dan past een robuuste, houten eettafel met stevige, vierkante poten perfect in het plaatje.

Bij modern of Scandinavisch draait het wat meer om minimalisme. Ga bijvoorbeeld voor een licht eiken tafel met smalle, zwart stalen pootjes. Of kies juist voor een volledig wit of zwart exemplaar, wanneer de rest van uw interieur dat toelaat. Ook de poten variëren van een klassieke vierpoot tot gekruist, U-vormig of met wieltjes. Bekijk het aanbod en ontdek wat het beste past in uw woonstijl.

Kom naar de winkel

Bent u benieuwd naar de eettafels uit ons assortiment? Kom dan naar een van onze woonwinkels. Hier staan onze interieuradviseurs voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van de juiste eetkamertafel.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?