Eettafels

De eettafel is het middelpunt van uw woning. Het is de plek waar het hele gezin samenkomt om heerlijk te tafelen. Er wordt aan gegeten, gewerkt en gelezen. En het is de plek voor een kop koffie of leuke familiespelletjes. Doordat u zo veel tijd besteedt aan uw eettafel is comfort heel belangrijk. Een eettafel bepaalt daarnaast voor een groot deel de sfeer in uw interieur. Zoekt u een passende eetkamertafel voor in uw keuken of huiskamer? Ontdek het gevarieerde assortiment van Piet Klerkx.

 1. Huiscollectie
  1599,- 1899,-
 2. enzo luca
  1999,-
 3. henders en hazel
  799,-
 4. henders en hazel
  1049,-
 5. enzo luca
  1899,-
 6. Heeft u hem al?

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 7. Huiscollectie
  1299,- 1599,-
 8. Huiscollectie
  1799,- 2149,-
 9. Huiscollectie
  2499,-
 10. enzo luca
  1899,-
 11. Huiscollectie
  1499,- 1799,-
 12. Professioneel advies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 13. Huiscollectie
  2694,-
 14. Huiscollectie
  699,- 799,-
 15. Huiscollectie
  1199,-
 16. Huiscollectie
  1399,- 1799,-
 17. enzo luca
  1799,-

Van rond tot rechthoekig

De vorm van het tafelblad is een van de belangrijkste keuzes bij de zoektocht naar een nieuwe eettafel. Niet alleen is er veel verschil in uitstraling en sfeer, ook zorgt het voor een andere tafelschikking. Een ronde of vierkante tafel is wat knusser en iedereen kan elkaar goed aankijken. Heeft u een groot gezin? Dan is een ruime, rechthoekige tafel een van de beste opties. Bij moderne en strakke woonstijlen komen rechte en hoekige tafels het beste tot hun recht. Anderzijds passen elegante vormen, zoals rond en ovaal, beter bij klassieke woonstijlen.

Kleur, materiaal en stijl van uw eettafel

Een eettafel is erg bepalend voor de sfeer in uw woonruimte. Heeft u een landelijk interieur? Dan past een robuuste, houten tafel met stevige, vierkante poten perfect in het plaatje. Bij modern of Scandinavisch draait het wat meer om minimalisme. Ga bijvoorbeeld voor een licht eiken tafel met smalle, zwart stalen pootjes. Of kies juist voor een volledig wit of zwart exemplaar, wanneer de rest van uw interieur dat toelaat. Ook de poten variëren van een klassieke vierpoot tot gekruist, U-vormig of met wieltjes. Bekijk het aanbod en ontdek wat het beste past in uw woonstijl.

Kom naar de winkel

Bent u benieuwd naar de eettafels uit ons assortiment? Kom dan naar een van onze woonwinkels. Hier staan onze interieuradviseurs voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van de juiste eetkamertafel.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND