2-zitsbanken

In de collectie 2-zitsbanken van Piet Klerkx is voor iedere woonstijl een perfecte bank te vinden. Of u nu meer houdt van klassiek of modern, van donker of licht, van stof of leder en van groot of compact: in het uitgebreide assortiment vindt u altijd een 2-zitsbank die aansluit op uw woonwensen en budget. Ook heeft de collectie standaard 2-zits of design modellen. Laat u inspireren door de ruime collectie en bekijk welke 2-zits past bij uw woonwensen.

Pagina
 1. Huiscollectie
  849,-
 2. Huiscollectie
  1699,-
 3. lederplein
  1749,- 2149,-
 4. lederplein
  1199,- 1499,-
 5. lederplein
  1749,- 2149,-
 6. Huiscollectie
  1829,- 2129,-
 7. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 8. Huiscollectie
  1999,-
 9. Huiscollectie
  1279,-
 10. Huiscollectie
  2199,-
 11. Huiscollectie
  1299,-
 12. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 13. leolux
  3895,- 4695,-
 14. henders en hazel
  849,-
 15. Huiscollectie
  1799,- 2199,-
 16. Huiscollectie
  1899,-
 17. Huiscollectie
  799,-
Pagina

2-zitsbanken van Piet Klerkx

Een 2-zitsbank is met zijn compacte vormgeving geschikt voor twee personen en ideaal voor kleinere ruimtes. Wilt u liever een iets ruimer model, dan biedt de 2,5-zitsbank uitkomst. Anderzijds kunt u ook voor een multifunctionele 2-zits slaapbank gaan, wat handig is als u bijvoorbeeld een logé hebt. In het uitgebreide assortiment 2-zitsbanken vindt u met name rechte modellen. Deze banken zijn heel goed combineren met een andere bank of een fauteuil. Naast een rechte bank kunt u ook kiezen voor een 2-zits hoekbank, indien u een knusse en sfeervolle uitstraling wenst.

Van modern tot klassiek

In het uitgebreide assortiment 2-zitsbanken vindt u altijd wat u zoekt. Het aanbod loopt uiteen van elegante, klassieke banken tot strakke, hoekige banken. Zo staat een bank met ronde vormen en warme kleur, zoals bruin of beige, perfect in een woonkamer met klassieke inrichting. Anderzijds zijn de 2-zitsbanken met strakke lijnen, metalen poten en een zwarte, witte of grijze uitvoering een aanwinst voor een modern interieur. Daarnaast kiest u voor het materiaal: een 2-zitsbank in leer of stof. Waar leer een moderne, luxueuze uitstraling heeft, realiseert u met stof juist een warme en huiselijke sfeer. Afhankelijk van uw voorkeur voor kleur, materiaal en design is vrijwel alles mogelijk.

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar de perfecte 2-zitsbank of wilt u graag advies? Bezoek dan een van onze showrooms of maak een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk woonadvies. Samen gaan we op zoek naar de juiste bank die aan al uw wensen voldoet.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?