Matrassen

Het matras is een essentieel onderdeel van ieder bed. Dit onderdeel zorgt voor een comfortabele ondersteuning wanneer u geniet van een welverdiende nachtrust. In het uitgebreide assortiment van Piet Klerkx is er voor iedere persoonlijke voorkeur een passend matras te vinden. Wilt u meer weten over het aanbod? Bekijk het assortiment in de webshop of lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden bij Piet Klerkx.

Pagina
  1. Piet's interieur magazine

    Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

  2. Professioneel interieuradvies

    Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

Pagina

Het ultieme slaapcomfort

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Het matras speelt hierbij een grote rol: het zorgt ervoor dat u comfortabel in bed ligt en biedt u de juiste ergonomische ondersteuning. Dankzij een passend matras staat u de volgende ochtend weer fris en fruitig naast uw bed, klaar om een nieuwe dag te beginnen. Het is daarom zeer belangrijk om te kiezen voor een matras dat past bij uw persoonlijke voorkeuren. Geen enkel lichaam is hetzelfde en daarom is het geheel aan u om te kiezen wat comfortabel voelt. Dat kan bij Piet Klerkx, want hier vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende soorten matrassen. Van stevige ondersteuning tot zachte matrassen waar u heerlijk in wegzakt.

Welk formaat kiest u?

Bedden bestaan in verschillende formaten en zo ook matrassen. Voor eenpersoons-, tweepersoonsbedden, twijfelaars en alle andere soorten bedden hebben wij bij Piet Klerkx een ruime keuze. Daarnaast vindt u boxsprings in het assortiment. Voor alle soorten matrassen kunt u bij Piet Klerkx terecht.

Bekijk de collectie matrassen bij Piet Klerkx

Bent u benieuwd naar het uitgebreide assortiment matrassen van Piet Klerkx? Breng dan een bezoek aan een van de woonwinkels. Hier bekijkt u het gehele assortiment met eigen ogen en kunt u de producten zelf testen. Zo kiest u voor een matras dat geheel bij uw lichaam en stijl past. Bovendien staan onze professionele adviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een passend advies te voorzien.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?