Barkrukken

Een barkruk in de kroeg, wie kent het niet? Er was een tijd dat je ze alleen maar in cafés kon vinden, maar door de opkomst van grote woon-­ en leefkeukens worden tegenwoordig ook in veel keukens en eetkamers barkrukken gebruikt. Stel je voor: jij bereidt in de keuken een heerlijke maaltijd, terwijl je vrienden gezellig dichtbij kunnen komen zitten tijdens het koken. Zo houd je contact met al je gasten terwijl zij op een comfortabele zit bij jou in de keuken kunnen plaatsnemen. Bij Piet Klerkx vind je zowel online als in onze winkels een ruim assortiment aan barkrukken. Zo kun je barkrukken kiezen die mooi bij de rest van het interieur van je keuken of eetkamer passen en ook nog eens erg comfortabel zijn.

 1. enzo luca
  449,-
 2. Huiscollectie
  289,-
 3. Huiscollectie
  329,-
 4. xooon
  189,-
 5. xooon
  189,-
 6. xooon
  189,-
 7. Heeft u hem al?

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

Heeft u hem al?

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND