WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

 1. Barkruk Dara
  Barkruk Dara
  Huiscollectie
  479,-
 2. barkruk Megan
  barkruk Megan
  Huiscollectie
  199,-
 3. barkruk Scola BAR
  barkruk Scola BAR
  enzo luca
  499,-
 4. barkruk Scola BAR
  barkruk Scola BAR
  enzo luca
  439,-
 5. barkruk Scola BAR
  barkruk Scola BAR
  enzo luca
  499,-
 6. Barkruk Zaragoza
  Barkruk Zaragoza
  Huiscollectie
  499,-
 7. Barkruk Dita
  Barkruk Dita
  Huiscollectie
  269,-
 8. Barkruk Luna
  Barkruk Luna
  bree s new world
  425,-
 9. Barkruk Scola BAR
  Barkruk Scola BAR
  enzo luca
  499,-
 10. Barkruk Rikki
  Barkruk Rikki
  bree s new world
  475,-

Extra gezelligheid in de woonkeuken

Barren en hoge kookeilanden zien we steeds vaker terug in de keukens van de Nederlandse huishoudens. Barkrukken zijn een prachtige toevoeging aan deze ruimte. Plaats aan de bar een set van stijlvolle en comfortabele barkrukken en creëer een eigen barretje in huis.

Stelt u zich eens voor: u staat een heerlijke maaltijd te bereiden in de keuken en familie of vrienden kunnen erbij komen zitten, terwijl u staat te koken. Met barkrukken in uw leefkeuken wordt het vanzelf gezellig.

Voor iedere stijl de juiste kruk

Dankzij het uitgebreide assortiment aan verschillende barkrukken vindt u altijd een model dat volledig aansluit bij uw wensen. Voor iedere interieurstijl is een geschikt model te vinden. Zo passen houten barkrukken perfect bij een landelijke interieurstijl.

Barkrukken met zwart metalen poten zien we vaak terug in de industriële interieurstijl. Design barkrukken komen goed tot hun recht in de luxe, designwoningen. Ook zijn er diverse barkrukken met een retrolook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Barkrukken met een optimaal zitcomfort

Wanneer je op zoek bent naar een barkruk is het belangrijk om een aantal keuzes te maken. Wil je graag extra comfort? Kies dan bijvoorbeeld voor een barkruk met rugleuning. Ook heb je bij sommige modellen de mogelijkheid om te kiezen voor armleuningen, wat het zitcomfort verhoogt.

Daarnaast dien je na te denken over de hoogte van de barkrukken. Uiteraard hangt dit af van de hoogte van de bar, maar ook je lichaam speelt hier een belangrijke rol. Vind je het moeilijk om hier een inschatting van te maken? Kom dan langs in een Piet Klerkx winkel en ontvang een uitgebreid en persoonlijk advies.

Voor barkrukken ga je naar Piet Klerkx

Wil je graag zelf ervaren hoe de barkrukken van Piet Klerkx zitten? Kom dan naar een van de winkels en bekijk de grootste collectie barkrukken. Voor advies kun je vrijblijvend een afspraak maken met een van onze woonadviseurs. Samen gaan we dan op zoek naar het juiste model, zodat de barkruk aan alle wensen voldoet en je jarenlang plezier eraan beleeft. Piet Klerkx heeft een ruime collectie barkrukken en stoelen: van groot tot klein en van neutraal tot aan een primaire kleur: de grootste keuze in stijlen en merken.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten