Barkrukken

Een barkruk in de kroeg, wie kent het niet? Er was een tijd dat deze krukken alleen te vinden waren in cafés, maar door de opkomst van grote woonkeukens zijn barkrukken ook steeds vaker in deze ruimte terug te zien. Piet Klerkx heeft daarom zowel online als in de winkels een ruim assortiment aan barkrukken. Zo kun je barkrukken kiezen die mooi bij de rest van het interieur passen en ook nog eens erg comfortabel zijn.

 1. enzo luca
  449,-
 2. xooon
  179,-
 3. xooon
  179,-
 4. Huiscollectie
  179,- 229,-
 5. Huiscollectie
  329,-
 6. xooon
  189,-
 7. Heeft u hem al?

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 8. xooon
  189,-
 9. xooon
  189,-

Gezelligheid met barkrukken

Doordat in keukens veel meer geleefd wordt en sommige houden van uitgebreid koken, zijn ook in eetruimtes steeds vaker barkrukken terug te zien. Denk aan een keuken met baropstelling of een hoog kookeiland. Deze opstellingen komen steeds vaker voor in keukens. Plaats hier stijlvolle en comfortabele barkrukken aan en creëer je een eigen barretje in huis. Stel je eens voor: je staat een heerlijke maaltijd te bereiden in de keuken en je familie of vrienden kunnen erbij komen zitten, terwijl jij staat te koken. Met barkrukken in je leefkeuken wordt het vanzelf gezellig.

Voor iedere stijl de juiste kruk

Bij Piet Klerkx vind je in het aanbod verschillende stijlen barkrukken: van landelijk tot strak passend bij ieder interieur. Bekijk bijvoorbeeld barkrukken met een retrolook die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of kies voor barkrukken met een armleuning voor meer comfort. Door de vele mogelijkheden kun je een barkruk vinden die past bij je stijl. Voeg deze zitplekken toe aan je keuken en eet bijvoorbeeld in een hoekje lekker je boterham op of drink een drankje in gezelschap in een andere ambiance.   

Voor barkrukken ga je naar Piet Klerkx

Wil je graag zelf ervaren hoe de barkrukken van Piet Klerkx zitten? Kom dan naar een van de winkels en bekijk de grootste collectie barkrukken. Voor advies kun je vrijblijvend een afspraak maken met een van onze woonadviseurs. Samen gaan we dan op zoek naar het juiste model, zodat de barkruk aan alle wensen voldoet en je jarenlang plezier eraan beleeft. Piet Klerkx heeft een ruime collectie: van groot tot klein en van neutraal tot aan een primaire kleur: de grootste keuze in stijlen en merken.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?