Boekenkasten

Een boekenkast is een multifunctioneel meubel dat in elk huis een plekje verdient. Een boekenkast geeft immers sfeer aan de woonruimte. Niet alleen vanwege het uiterlijk, maar ook vanwege de accessoires die u erin opbergt. Of dat nu om uw boeken gaat of om andere persoonlijke spulletjes, de open kast vertelt iets over u en uw persoonlijke smaak. Bij Piet Klerkx heeft u de keuze uit diverse stijlvolle modellen die voor een gezellige sfeer in uw woonruimte zorgen. Meer weten over ons assortiment boekenkasten? Wij vertellen het u graag hier.

Pagina
 1. henders en hazel
  1449,-
 2. Huiscollectie
  899,- 1299,-
 3. henders en hazel
  799,-
 4. 1199,- 2299,-
 5. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 6. Huiscollectie
  1299,- 1599,-
 7. Huiscollectie
  1249,- 1549,-
 8. 1249,- 1549,-
 9. linteloo
  5202,-
 10. enzo luca
  2199,-
 11. henders en hazel
  499,-
 12. henders en hazel
  549,-
 13. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 14. henders en hazel
  649,-
 15. Huiscollectie
  1999,-
 16. Huiscollectie
  1349,-
Pagina

Boekenkasten voor een huiselijke sfeer

Als u van een gezellige en huiselijke sfeer houdt, dan is een boekenkast het meubel bij uitstek. Uw collectie boeken of fotoalbums die iets over uw smaak en interesse vertelt, kunt u er in kwijt. Maar een boekenkast is ook geschikt voor andere persoonlijke spulletjes. Denk daarbij aan accessoires waar u fijne herinneringen aan heeft of aan fotolijstjes met foto’s van uw dierbaren. Met een boekenkast geeft u uw woonruimte een persoonlijk tintje dat voor een knusse sfeer zorgt.

Diverse modellen boekenkasten

Boekenkasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Van praktische ontwerpen met puur functionele planken tot elegante modellen die passen bij de stijl van uw woonruimte. Bij Piet Klerkx vindt u vooral boekenkasten die originaliteit en elegantie uitstralen. De collectie bestaat uit robuuste kasten met of zonder deuren, uit kasten met meerdere kleuren en originele, ronde ontwerpen. Alle modellen hebben gemeenschappelijk dat ze dienen als praktische opbergmeubel en tegelijkertijd prachtige blikvangers zijn.

Bekijk de boekenkasten van Piet Klerkx

Bent u op zoek naar een mooie boekenkast voor uw boekencollectie of persoonlijke accessoires? Bij Piet Klerkx bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie. Zoek de kast die bij u past in één van onze zes winkels of bekijk het aanbod direct online.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?