1. Boekenkast Metalo
  Boekenkast Metalo
  henders & hazel
  949,-
 2. boekenkast Metalo
  boekenkast Metalo
  henders & hazel
  1.799,-
 3. boekenkast Rubio
  boekenkast Rubio
  Huiscollectie
  3.749,-
 4. Boekenkast Farmland
  Boekenkast Farmland
  henders & hazel
  799,-
 5. Boekenkast City
  Boekenkast City
  henders & hazel
  899,-
 6. Boekenkast Avalon
  Boekenkast Avalon
  henders & hazel
  999,-
 7. Boekenkast Comerio
  Direct leverbaar*
  Boekenkast Comerio
  Huiscollectie
  1.029,-
 8. Boekenkast Prelude
  Boekenkast Prelude
  Huiscollectie
  1.499,-

Diverse modellen boekenkasten

Een boekenkast dient als praktisch opbergmeubel maar is tegelijkertijd een prachtige blikvanger. Een boekenkast moet perfect bij jouw woonstijl passen. Daarom zijn boekenkasten bij Piet Klerkx verkrijgbaar in veel verschillende modellen, stijlen en kleuren. We hebben praktische smalle boekenkasten met puur functionele planken, wanneer je weinig ruimte hebt. Maar we hebben ook elegante modellen waar je niet omheen kunt. Industriële boekenkasten van Piet Klerkx hebben vaak een robuuste uitstraling en zijn gemaakt van hout en metaal. Terwijl onze moderne boekenkasten strak zijn en geen poespas hebben. Klassieke boekenkasten hebben fraaie details en daardoor kun je naar deze kasten blijven kijken. Ook qua kleur heb je talloze mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een boekenkast in de kleur wit, zwart, grijs of eiken: je vind het in het assortiment kasten van Piet Klerkx. 

 

Open boekenkast of dicht?

Naast de keuze voor model, kleur of stijl, moet je ook kiezen voor een open of dichte boekenkast. Beide boekenkasten hebben charme en passen goed in verschillende woonkamers. Een voordeel van een dichte boekenkast is dat deze rust brengt in de kamer. Je ziet immers niet wat er in de kast staat. Een tegenargument voor een open boekenkast is juist dat de boeken sfeer brengen in de kamer. Als je juist je spullen wil uitstallen en laten zien, dan is de keuze voor een open boekenkast snel gemaakt. Wil je een beetje van beide? Ook dat kan. Bij Piet Klerkx hebben we boekenkasten met deurtjes en open vakken. Zo kun je de rommel achter de deurtjes kwijt en de mooie pronkstukken laten zien in de vakken. Ga jij voor een open of dichte boekenkast?

Boekenkast kopen bij Piet Klerkx

Wil je een boekenkast kopen voor jouw boekencollectie of persoonlijke accessoires? Dat kan eenvoudig via de webshop maar ook in de winkel. Daar staan onze adviseurs klaar om samen met jou jouw ideale boekenkast samen te stellen. Advies op maat, noemen we dat en dat doen we graag. Daarnaast vind je in onze winkels ons uitgebreide assortiment. Zo kun je de boekenkast vinden die bij jou en jouw interieur past. Voor welke boekenkast ga jij?

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten