Boekenkasten

Met een boekenkast geeft u woonaccessoires of boeken een mooi plekje in uw woning. Een boekenkast is niet alleen erg praktisch, maar zorgt ook voor sfeer in uw woonruimte. Niet alleen vanwege het uiterlijk, maar ook vanwege de accessoires die u erin opbergt. Of dat nu om uw boeken gaat of om andere persoonlijke spulletjes, de open boekenkast vertelt iets over u en uw persoonlijke smaak. Bij Piet Klerkx heeft u de keuze uit diverse stijlvolle modellen die voor een gezellige sfeer in uw woonruimte zorgen. Meer weten over ons assortiment boekenkasten? Wij vertellen het u graag hier.

Pagina
 1. henders en hazel
  1449,-
 2. henders en hazel
  799,-
 3. 1199,- 2299,-
 4. Huiscollectie
  1299,- 1599,-
 5. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 6. Huiscollectie
  1249,- 1549,-
 7. 1249,- 1549,-
 8. linteloo
  5202,-
 9. henders en hazel
  699,-
 10. henders en hazel
  699,-
 11. enzo luca
  2199,-
 12. henders en hazel
  499,-
 13. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 14. henders en hazel
  549,-
 15. henders en hazel
  649,-
 16. Huiscollectie
  1999,-
 17. Huiscollectie
  1349,-
Pagina

De voordelen van boekenkasten

Boekenkasten bieden diverse voordelen in uw woning. Een boekenkast zorgt namelijk voor een gezellige en huiselijke sfeer in de ruimte. Uw collectie boeken of fotoalbums die iets over uw smaak en interesse vertelt, kunt u er in kwijt. Maar een boekenkast is ook geschikt voor andere persoonlijke spulletjes. Denk daarbij aan accessoires waar u fijne herinneringen aan heeft of aan fotolijstjes met foto’s van uw dierbaren. Met een boekenkast geeft u uw woonruimte een persoonlijk tintje dat voor een knusse sfeer zorgt. Naast een sfeervolle uitstraling zorgt een boekenkast ook voor een nette, opgeruimde woning. Plaats er bijvoorbeeld mandjes in en berg uw spullen netjes op.

Diverse modellen boekenkasten

Boekenkasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen, stijlen en kleuren. Hierdoor laat u ze perfect passen bij de rest van het interieur. Van praktische smalle boekenkasten met puur functionele planken tot elegante modellen die passen bij de stijl van uw woonruimte. Bij Piet Klerkx vindt u vooral boekenkasten die originaliteit en elegantie uitstralen. De collectie bestaat uit boekenkasten van diverse materialen. Zo vindt u hier houten boekenkasten, maar ook robuuste, metalen kasten. Ook qua kleur heeft u talloze mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een boekenkast in de kleur wit, zwart, grijs of eiken: u vindt het in het assortiment van Piet Klerkx. Alle modellen hebben gemeenschappelijk dat ze dienen als praktische opbergmeubel en tegelijkertijd prachtige blikvangers zijn.

Bekijk de boekenkasten van Piet Klerkx

Wilt u een boekenkast kopen voor uw boekencollectie of persoonlijke accessoires? Bij Piet Klerkx bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie. Zoek de kast die bij u past in één van onze winkels of bekijk het aanbod direct online.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?