WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

De voordelen van een vitrinekast

Een glazen vitrinekast is dankzij het glas bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld je prachtige servies of bijzondere accessoires van verre reizen in uit te stallen. Daarnaast trekt een mooie, stijlvolle vitrinekast de aandacht naar zich toe. Met wat voor kast je dat wilt doen, is helemaal aan jou.

Diverse stijlen

Vitrinekasten zijn verkrijgbaar in talloze stijlen, waardoor je deze perfect laat aansluiten bij de rest van jouw interieur. Een vitrinekast is een eyecatcher, maar pas als de stijl aansluit bij de rest van jouw interieur komt de kast volledig tot zijn recht. Heb je een landelijke woonstijl? Dan is een grote, houten vitrinekast met prachtige glazen schuifdeuren een geschikte optie. Ben je fan van een Scandinavische, minimalistische stijl? Dan is een vitrinekast met eenvoudig design op stijlvolle, smalle, hoge pootjes wellicht een goede keuze. Ongeacht waar je naar op zoek bent: bij Piet Klerkx vind je altijd een vitrinekast die bij jou en jouw interieur past. Bekijk ook eens ons gehele assortiment kasten voor meer inspiratie en mogelijkheden.

Vitrinekasten in allerlei kleuren, vormen en maten

Bij Piet Klerkx heeft u een ruime keuze aan vitrinekasten, in talloze kleuren, vormen en formaten. U kunt bijvoorbeeld gaan voor softclose glazen deuren, een open vitrinekast zonder deuren of een kast met gesloten laatjes. Of u nu op zoek bent naar een ruime vitrinekast die een gehele muur in beslag neemt of een wat bescheidener en kleiner vitrinekastje, er is genoeg variatie. Daarnaast beschikken de kasten over verschillende onderstellen, van smalle hoge pootjes tot een onzichtbaar onderstel. Ook in kleur en materiaal valt er genoeg te kiezen, van wit gelakt grenen tot zwart eiken. Iedere kleur vitrine zorgt voor een andere uitstraling in de ruimte. Zo heeft een witte vitrinekast vaak een rustige uitstraling, wat perfect past in een landelijke ruimte. Een zwarte vitrinekast heeft al snel een stoere uitstraling, wat goed tot zijn recht komt in een industrieel of modern interieur.

Kom langs in een van onze winkels

Wil je een vitrinekast kopen en ben je benieuwd naar het uitgebreide aanbod van Piet Klerkx? Kom langs in een van onze winkels om ze zelf te bewonderen. Onze adviseurs voorzien je graag van passend advies zodat je met de perfecte kast naar huis gaat.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten