Vitrinekasten

Vitrinekasten zijn multifunctioneel: u kunt er al uw mooiste spullen in tentoonstellen en opbergen, maar het is ook een stijlvol attribuut en voegt veel sfeer toe aan uw interieur. Piet Klerkx heeft een ruim aanbod vitrinekasten in verschillende kleuren, maten, vormen en stijlen. Daardoor zit er altijd een vitrinekast bij die perfect aansluit op uw wensen.

 1. Huiscollectie
  1699,-
 2. henders en hazel
  599,-
 3. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 4. Huiscollectie
  2099,-
 5. Huiscollectie
  799,-

Vitrinekasten in allerlei kleuren, vormen en maten

Een vitrinekast is dankzij de glazen deuren bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld uw prachtige servies of bijzondere accessoires van verre reizen in uit te stallen. Daarnaast trekt een mooie, stijlvolle vitrinekast de aandacht naar zich toe. Met wat voor kast u dat wilt doen, is helemaal aan u. Bij Piet Klerkx heeft u een ruime keuze aan vitrinekasten. U kunt bijvoorbeeld gaan voor softclose glazen deuren, een open vitrinekast zonder deuren of een kast met gesloten laatjes. Ook wat betreft grootte is er genoeg variatie: of u nu op zoek bent naar een ruime vitrinekast die een gehele muur in beslag neemt of een wat bescheidener en kleinere kast. Daarnaast beschikken de kasten over verschillende onderstellen, van smalle hoge pootjes tot een onzichtbaar onderstel. Ook in kleur en materiaal valt er genoeg te kiezen, van witgelakt grenen tot zwart eiken.  

Diverse stijlen

Het is belangrijk dat de vitrinekast aansluit bij de rest van uw interieurstijl. Een vitrinekast is een eyecatcher, maar pas als de stijl aansluit bij de rest van uw interieur komt de kast volledig tot zijn recht. De vitrinekasten van Piet Klerkx zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Heeft u een landelijke woonstijl? Dan is een grote, houten vitrinekast met prachtige glazen schuifdeuren een geschikte optie. Bent u fan van een Scandinavische, minimalistische stijl? Dan is een vitrinekast met eenvoudig design op stijlvolle, smalle, hoge pootjes wellicht een goede keuze. Ongeacht waar u naar op zoek bent: bij Piet Klerkx vindt u altijd een vitrinekast die bij u en uw interieur past.

Kom langs in een van onze winkels

Bent u benieuwd naar het uitgebreide aanbod vitrinekasten van Piet Klerkx? Kom langs in een van onze winkels om ze zelf te bewonderen. Onze adviseurs voorzien u graag van passend advies zodat u met de perfecte kast naar huis gaat.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?