Vitrinekasten

Vitrinekasten zijn kasten waarin u al uw mooiste spullen in tentoonstelt en opbergt. Dit meubel is ook zeker een stijlvol attribuut in uw woning en voegt veel sfeer toe aan uw interieur. Piet Klerkx heeft een ruim aanbod vitrinekasten in verschillende kleuren, maten, vormen en stijlen. Daardoor zit er altijd een vitrinekast bij die perfect aansluit op uw wensen. 

 

 1. Huiscollectie
  2049,-
 2. Huiscollectie
  2999,-
 3. Huiscollectie
  1699,-
 4. Huiscollectie
  1499,-
 5. Huiscollectie
  1399,-
 6. henders en hazel
  599,-
 7. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 8. Huiscollectie
  1099,-
 9. Huiscollectie
  1099,-
 10. Huiscollectie
  1599,-
 11. Huiscollectie
  1599,-
 12. Huiscollectie
  2099,-
 13. Huiscollectie
  799,-
 14. Huiscollectie
  999,-

De voordelen van een vitrinekast

Een glazen vitrinekast is dankzij het glas bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld uw prachtige servies of bijzondere accessoires van verre reizen in uit te stallen. Daarnaast trekt een mooie, stijlvolle vitrinekast de aandacht naar zich toe. Met wat voor kast u dat wilt doen, is helemaal aan u.

 

Diverse stijlen

Vitrinekasten zijn verkrijgbaar in talloze stijlen, waardoor u deze perfect laat aansluiten bij de rest van uw interieur. Een vitrinekast is een eyecatcher, maar pas als de stijl aansluit bij de rest van uw interieur komt de kast volledig tot zijn recht. Heeft u een landelijke woonstijl? Dan is een grote, houten vitrinekast met prachtige glazen schuifdeuren een geschikte optie. Bent u fan van een Scandinavische, minimalistische stijl? Dan is een vitrinekast met eenvoudig design op stijlvolle, smalle, hoge pootjes wellicht een goede keuze. Ongeacht waar u naar op zoek bent: bij Piet Klerkx vindt u altijd een vitrinekast die bij u en uw interieur past.

Vitrinekasten in allerlei kleuren, vormen en maten

Bij Piet Klerkx heeft u een ruime keuze aan vitrinekasten, in talloze kleuren, vormen en formaten. U kunt bijvoorbeeld gaan voor softclose glazen deuren, een open vitrinekast zonder deuren of een kast met gesloten laatjes. Of u nu op zoek bent naar een ruime vitrinekast die een gehele muur in beslag neemt of een wat bescheidener en kleiner vitrinekastje, er is genoeg variatie. Daarnaast beschikken de kasten over verschillende onderstellen, van smalle hoge pootjes tot een onzichtbaar onderstel. Ook in kleur en materiaal valt er genoeg te kiezen, van wit gelakt grenen tot zwart eiken. Iedere kleur vitrine zorgt voor een andere uitstraling in de ruimte. Zo heeft een witte vitrinekast vaak een rustige uitstraling, wat perfect past in een landelijke ruimte. Een zwarte vitrinekast heeft al snel een stoere uitstraling, wat goed tot zijn recht komt in een industrieel of modern interieur.
 

Kom langs in een van onze winkels

Wilt u een vitrinekast kopen en bent u benieuwd naar het uitgebreide aanbod van Piet Klerkx? Kom langs in een van onze winkels om ze zelf te bewonderen. Onze adviseurs voorzien u graag van passend advies zodat u met de perfecte kast naar huis gaat.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?