Adviesgesprek op jouw manier

Wil je langskomen in één van onze winkels voor een afspraak? Je bent van harte welkom in onze winkels en staan we voor je klaar zoals je dat van ons gewend bent.

Slaapadvies bij Piet Klerkx

Persoonlijk slaapadvies

Bij Piet Klerkx kun je terecht voor persoonlijk slaapadvies. Onze professionele slaapadviseurs staan voor je klaar om jou te helpen bij het creëren van jouw perfecte slaapomgeving. Wist je dat je ongeveer een 3e van je leven slaapt? Om tijdens je slaap goed tot rust te komen, is een bed, matras en kussen dat bij jou past cruciaal. Onze slaapadviseurs helpen je hier graag bij.

Het belang van een goed slaapadvies

Ieder lichaam is anders, en ook slaapgewoonten zijn verschillend. Slaap je bijvoorbeeld op je rug, buik of zij? Transpireer je veel of weinig? Beweeg je veel of lig je juist stil? Heb je het snel warm in bed of heb je last van bepaalde allergieën? Al deze factoren hebben invloed op jouw slaap. Jouw matras, bed en kussen hierop aanpassen maakt een groot verschil in de kwaliteit van jouw slaap. Ook als je bijvoorbeeld last hebt van nekklachten of rugklachten raden we aan om je persoonlijk te laten adviseren. Het advies van een ervaren adviseur helpt om de juiste keuzes te maken voor jouw ideale slaapomgeving. Zo creëer je een slaapomgeving waar je volledig tot rust komt. Daar geniet je elke nacht van.

Advies voor bedden, boxsprings en matrassen

De keuze in ons assortiment is enorm. Daarom is het ideaal om je te laten adviseren door één van onze professionele slaapadviseurs, die op de hoogte zijn van alle trends en technische kennis die van belang is voor jouw nachtrust. Daarnaast zijn onze adviseurs ook stijl-technisch aangelegd. Want het oog wil natuurlijk ook wat in de uren dat je wakker bent. Wil je jouw slaapkamer een complete metamorfose geven en jouw slaapkamer vernieuwen met een nieuw bed, boxspring, matras of bedtextiel? Plan dan een afspraak in onze vestiging in Amersfoort, Purmerend, Utrecht of Waalwijk. In deze vestigingen hebben we namelijk een slaapafdeling zodat je alle producten in het echt kunt ervaren. Dat maakt het maken van keuzes een stuk makkelijker.

5 tips voorafgaand aan het slaapadvies

Voorafgaand het slaapadvies, zeker in combinatie met een interieuradvies, is het slim om je voor te bereiden. Zo kan onze slaapadviseur je optimaal adviseren en kom jij niet met lege handen thuis. We geven je 5 tips om je voor te bereiden op jouw slaapadvies. Met deze voorbereiding komt het zeker goed:

  • Meet de ruimte op en maak foto’s van de ruimte. Meten is weten. 
  • Denk goed na over welke meubels je wilt behouden en welke vervangen mogen worden. Maak foto’s van de meubels die je wilt behouden en neem de foto's en afmetingen mee naar je afspraak. Zo kun je jouw interieur hierop aanpassen. 
  • Doe alvast inspiratie op voor je bezoek. Denk hierbij aan kleuren, materialen en stijlen en maak hier bijvoorbeeld een moodboard van. Dit kan onze adviseur helpen bij het maken van jullie slaapkamer ontwerp. Smaken verschillen, dus het is fijn om te weten wat jij mooi vindt. 
  • Neem, als het kan, kleurstalen van de huidige vloer- en/of raambekleding mee. 
  • Last but not least: bepaal je budget. Zo kan de slaapadviseur je zo goed mogelijk adviseren.
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten