Zoeken

Filter

Synthetische matrassen

Product type

Kleur

Prijzen

Synthetische matrassen

(3 resultaten)

Een koudschuim matras is dankzij de vormvastheid en de uitstekende ventilatie erg comfortabel. Koudschuim matrassen worden ook wel syntetische matrassen genoemd. De basisgrondstof van een koudschuim matras is polyurethaan, een kunstschuim dat lucht doorlaat en daarnaast soepele, veerkrachtige eigenschappen heeft. Hierdoor biedt dit type matras je een ongekend ligcomfort: dé basis voor een heerlijke nachtrust.

Benieuwd naar onze collectie? Neem dan een kijkje in één van onze winkels waar je de verschillende koudschuim matrassen kan uitproberen. De producten die je in onze webshop vindt zijn slechts een greep uit ons assortiment.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Ondersteunend en hygiënisch

Het ligcomfort van een koudschuim matras is zeer hoog. Dit komt omdat dit type matras zich helemaal aan de vorm van je lichaam aanpast. Door de juiste tegendruk hebben je onderrug en ruggengraat voldoende ondersteuning. Slaap je vaak op je zij? Een koudschuim matras heeft extra aanpassingsvermogen om zo je schouders en heup op de juiste steun te bieden. Daarnaast is dit type matras zeer hygiënisch. De open celstructuur maakt dat lucht gemakkelijk kan worden doorgelaten en voorkomt dat lichaamsvocht in het matras trekt. Hierdoor voelt je matras tevens koeler aan. Ideaal wanneer je het 's nachts snel warm hebt!

Een vormvast matras

Er is niets zo vervelend als een matras dat na verloop van tijd kuilvorming begint te vertonen. Gelukkig hoef je hier met een koudschuim matras niet bang voor te zijn. Dit matras is namelijk vormvast, waardoor kuilvorming voorgoed verleden tijd is. Bovendien gaat je matras hierdoor een stuk langer mee. Uiteraard is de levensduur van een matras ook afhankelijk van je slaapgedrag. Wanneer je bijvoorbeeld veel beweegt tijdens je slaap, wordt het matras intensiever gebruikt. Desondanks gaan koudschuim matrassen gemiddeld genomen een aantal jaren langer mee dan andere matrastypen.

De koudschuim matrassen van Piet Klerkx

Vanwege de vormvastheid is een koudschuim matras zeer geschikt voor mensen die wat zwaarder zijn. Daarnaast is dit matras ook de favoriet van mensen die regelmatig zweten in bed of het snel warm hebben. Omdat ieder mens anders is en andere behoeften heeft, heeft Piet Klerkx een uitgebreid aanbod koudschuim matrassen. Benieuwd welk matras het meest geschikt is voor jou? Kom dan langs in één van onze winkels bij jou in de buurt waar je de gehele collectie bekijken en uitproberen. Bovendien staan onze adviseurs klaar om je vragen te beantwoorden.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×