Zoeken

Filter

Dressoirs

Product type

Prijzen

Dressoirs

(51 resultaten)

Een dressoir is een kast die je in heel veel woonkamers terugziet en dit meubelstuk wordt dan ook gezien als een tijdloos meubelstuk. Uiteraard heb je tegenwoordig wel veel meer keuze in het soort dressoirkast dan vroeger en is het voor iedereen mogelijk om een dressoir aan te schaffen dat geheel in lijn ligt met de rest van zijn of haar woonstijl. Zo weet je zeker dat een nieuw dressoir een ware aanvulling zal zijn op je huidige interieur.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Dressoir met de juiste accessoires

Een dressoir is overigens niet alleen ideaal voor het opbergen van spullen, maar doet ook heel goed dienst als plek voor je mooiste accessoires. Een opvallende vaas, een kleurrijke plant of bijpassende verlichting: het zorgt er allemaal voor dat je dressoir nog beter tot zijn recht komt in je kamer. Overigens wordt een dressoir ook regelmatig gebruikt om de tv op te zetten of de stereo-installatie in op te bergen.

Het dressoir: al eeuwenlang een geliefd meubelstuk

Een dressoir bestaat meestal uit een lage kast met twee of drie laden onder het bovenblad. Het meubel stamt al uit de Middeleeuwen en werd gebruikt voor het bewaren van tafelgerei, glazen en etenswaren. Zat er vroeger nog weinig verschil tussen de dressoirs die bij iedereen thuis stonden, tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. Op pootjes of zwevend, met deurtjes of schuifpanelen en met veel of juist weinig lades: je ziet dat je voor wat betreft een dressoir alle kanten op kunt.

Jouw ideale dressoir vind je bij Piet Klerkx

Als je bezig bent met een zoektocht naar een nieuw dressoir, dan kun je het beste één van onze showrooms of de online winkel van Piet Klerkx gaan bekijken. Wij hebben namelijk het grootste aanbod meubelen en woonaccessoires van Nederland. Bekijk en vergelijk de verschillende dressoirs en ervaar onze ruim 80 jaar aan inkoopervaring. Iedereen zal direct begrijpen waarom we groots in wonen zijn!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×