Tafels

(247 resultaten)

De eettafel is in veel gezinnen en huishoudens de centrale plek in huis. Er wordt niet alleen aan gegeten, maar bijvoorbeeld ook huiswerk aan gemaakt of aan gewerkt. Het is daarom belangrijk dat je comfortabel kunt zitten aan een eettafel; je brengt er immers een groot gedeelte van je tijd door. Afhankelijk van de ruimte die je beschikbaar hebt, kies je voor een grote of juist een kleine tafel. Combineer hem met bijpassende eetkamerstoelen en je maakt van je eetkamer een prachtig geheel.

Lees Piets liefde voor wonen

En prikkel je inspiratie

  • 156 pagina's aan inspiratie
  • De nieuwste trends
  • Gratis magazine
  • Snel thuis in je brievenbus

Een eettafel heeft meerdere functies

Het mag dan wel een eettafel heten, dat wil niet zeggen dat zo'n tafel ook alleen maar voor dat doel gebruikt mag (en kan) worden. Zeker als het een grote eettafel betreft, kun je er allerlei andere activiteiten aan verrichten. Werk een dagje thuis en neem plaats aan tafel of help je zoon of dochter met het huiswerk onder het genot van een kopje thee. Het maakt ons uiteindelijk helemaal niet uit waar je hem voor gebruikt: zolang je er maar plezier aan beleeft!

Comfortabel dineren aan je eettafel

Als je je urenlang uitgesloofd hebt in de keuken, dan wil je natuurlijk dat je je kookcreaties ook op een bijzondere manier kunt presenteren aan je gasten. Een prachtige eettafel met bijpassende en comfortabele eetkamerstoelen mag daarbij dan zeker niet ontbreken. Neem plaats met je gasten en geniet samen van lekkere gerechten in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Een eettafel van Piet Klerkx biedt je zoveel meer dan alleen een functionele plek om te kunnen zitten.

Eettafels in allerlei soorten en maten

Bij Piet Klerkx vind je een uitgebreid assortiment eettafels. Modern, landelijk, klassiek of retro: wat jouw woonsmaak ook is, je vindt vast en zeker meubels die in jouw woning passen. Bezoek één van onze zes winkels in Nederland of bestel gemakkelijk en snel online de eettafel van je keuze. Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt op interieurgebied? Plan dan geheel gratis en vrijblijvend een interieuradvies afspraak in met één van onze woonadviseurs.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×