Riant-Stoutenbeek binnenkijker appartement in Rucphen

We kijken binnen bij Bram. Bram woont in het Brabantse Rucphen in een modern appartement. Deze is door Riant-Stoutenbeek voorzien van een prachtig gestileerd en tijdloos interieur. Basale vormen en een ingetogen, ton-sur-ton kleurenpalet maken het tot Brams plek van rust.

Volwassen touch

Soms kan het geruststellend eenvoudig zijn: Bram, die het inrichten van een appartement niet perse makkelijk vindt, vond de opstelling van zijn dromen bij Riant-Stoutenbeek. “Bij de eerste aanblik van de Aikon Lounge bank van Design Stock in combinatie met de andere meubels, spraken de strakke lijnen mij direct aan. Het geheel is tijdloos en straalt een kwaliteit uit die ik prettig vind. Dit interieur geeft mijn appartement de volwassen touch waarnaar ik op zoek was.”

“Tijdens het interieuradvies viel ik als een blok voor het moderne en elegante totaalplaatje”

Volkomen één

Bram is een fervent genieter van avonden met vrienden.

“Ik wilde graag een eettafel waaraan lang en comfortabel getafeld kan worden. Deze Clarion tafel van Artifort is speels van vorm en contrasteert mooi met de hoekige vorm van de keuken.”

Na een drukke werkweek is het hier ontspannen opladen. “De bank geeft zo’n fantastische steun dat ik er soms zelfs even op in slaap val. Mijn appartement is een plek geworden waar ik trots op ben, waar ik mij comfortabel voel. De keuze van de meubels geeft me vanaf het eerste begin het gevoel dat ik thuis ben.”

Gratis interieuradvies!

Is jouw huidige interieur toe aan een make-over? Vind je inrichten lastig? Of heb je een designmeubel dat je al een tijdje op het oog heeft? Wij bieden je een gratis en persoonlijke interieuradvies. Onze interieurstylisten helpen je graag. We begeleiden je van A tot Z naar je droominterieur.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten