WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Veelgestelde vragen

In de orderstatus staat een tijdsblok van 3 uur waarin je bestelling geleverd zal worden. Daarnaast sturen wij 3 dagen voor levering een sms op het bij ons bekende nummer met de meest recente gegevens.

Dit varieert per product. De verkoopadviseur in de winkel kan je daar alles over vertellen. Indien een product op voorraad is is de levertijd maximaal 10 werkdagen. Indien een product besteld dient te worden is dit 8 tot 10 weken.

Log in op orderstatus meubelen met je ordernummer en pincode. Hier staat, indien deze gegevens bij ons al bekend, zijn wanneer de order geleverd zal worden.

De pincode om in te loggen op orderstatus meubelen vind je op de aankoopbon links boven terug.

Dit staat zowel op de orderbon als op orderstatus meubelen Online hebben we de meest recente gegevens staan over jouw bestelling.

Per bestelling vragen we een afleverbijdrage van € 119,-

Dit is alleen mogelijk met PIN. Let op het maximale bedrag dat je per dag kunt pinnen, dit kun je terugvinden bij je eigen bank. Bij vrijwel alle banken kun je deze limiet tijdelijk omhoog zetten indien dit nodig is.

In de winkel kun je met pin of creditcard een aanbetaling doen op je bestelling.

In de winkel kun je de kleine accessoires direct contant afrekenen. Bij meubelen op bestelling heeft PIN en creditcard de voorkeur.

Als je online een bestelling wilt plaatsen kun je deze betalen met Ideal en creditcard (VISA en Mastercard).

Bij een aankoop in de winkel betaal je 25% aan. De overige 75% kun je tot 1 dag voor levering per iDeal betalen via onze orderstatus tool. Ook kun je bij levering met PIN betalen. Creditcard betalingen zijn niet mogelijk.

Of je er nu op zit, ligt of hangt... als je je bank gebruikt, zakt de bank in naar een optimaal zitcomfort en ontstaat er plooivorming. Bij een nieuwe bank is de vulling nog ongebruikt en stug en dus nog niet gevormd naar jouw eigen zitcomfort. Daardoor ziet de bekleding er nog helemaal strak uit. Je zou het kunnen vergelijken met een nieuw paar schoenen. Die moet je ook eerst inlopen. 

Afhankelijk van het type vulling, zoals losse vlokkenvulling of vaste vulling met binnenvering, en de intensiteit van het gebruik zakt de bank in. Plooivorming is hierdoor onvermijdelijk. De bekleding vormt zich namelijk om de vulling van de bank heen.

Daarnaast bepaalt de natuurlijke rek in de gekozen stof of leersoort in welke mate plooivorming ontstaat. Plooivorming is heel erg functioneel. Naden komen minder onder druk te staan waardoor bank langer mee gaat. 

We begrijpen het dat je jouw bank graag zoveel mogelijk als nieuw wilt houden. Daarom delen we in deze video een aantal tips.

Video wordt geladen...

Of je er nu op zit, ligt of hangt... als je jouw stoffen bank gebruikt, kan er pilling ontstaan. Pilling is te herkennen aan de kleine bolletjes op de bekledingstof.

In het begin van het gebruik van de bank ontstaat pilling door achtergebleven stofvezels tijdens het weefproces. Deze komen vrij zodra je jouw nieuwe bank gebruikt. Door de wrijving van deze losse vezels kunnen er stofbolletjes ontstaan. Niet schrikken! Deze stofvezels lagen dus al los op jouw bank.

Ook wanneer je jouw bank al wat langer hebt kunnen er stofbolletjes ontstaan. Deze komen vooral af van externe factoren. Zoals vezels van plaids, kleding, sokken, vloerkleden of honden en kattenharen. Het gaat dus om losse vezels die zich op jouw bank vormen tot stofbolletjes. In de meeste gevallen ontstaat pilling niet door slijtage van de bank maar door oorzaken van buitenaf.

We begrijpen het dat je jouw bank graag zoveel mogelijk als nieuw wilt houden. Daarom delen we in deze video een aantal tips.

Video wordt geladen...

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten