Functionaliteit in een mooi jasje

'Het leven is een avontuur,' zegt sanitair merk Duravit, 'de onze begon in 1817.' In die tijd was Duravit een vreemde eend in de bijt met hun voorliefde voor een mooie, luxe vormgeving en het ontdekken van nieuwe manieren om badkamers te maken. Het ging bij andere merken niet om het uiterlijk, maar om de functionaliteit van het sanitair. Toch is het Duitse Duravit blij dat ze eigenwijs genoeg durfden te zijn om te kiezen voor functionaliteit in een mooi jasje. En zo ontstond de Duravit badkamer die we nu zo goed kennen.

Voordelen

De Duravit badkamer heeft verschillende voordelen, maar een groot voordeel is het zeer uitgebreide assortiment. Hierdoor kun je altijd de perfecte badkamer vinden. Een ander voordeel is de mooie uitvoering van ieder product. Naast baden, douches en wastafels vind je ook verschillende toiletten in het assortiment voor de Duravit badkamer, zowel vrijstaand als zwevend of met ingebouwde spoelbak.

Stijlen

Als er een badkamermerk is dat veel verschillende stijlen aanbied, dan is het Duravit wel. De ruime keuze aan sanitair zorgt ervoor dat jij een unieke Duravit badkamer kunt samenstellen die perfect is voor jou, je huis en je huisgenoten. Van diverse stijlen klassieke baden tot moderne dubbele of enkele douches. Of kies je toch liever voor een waskom in plaats van een wastafel? Droom weg in de badkamer genaamd Seadream of kies voor urban chic met 2nd Floor. Wat je keuze ook wordt, je maakt je Duravit badkamer compleet met spiegels, verlichting, kranen en wandmeubels in een bijpassende stijl. Wil je je badkamer omtoveren tot een waar wellness paradijs? Dan kun je voor de Duravit badkamer ook nog kiezen uit stoomdouches, sauna's en whirlpoolbaden.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten