Franke

Ontworpen met lifestyle in het achterhoofd

De Franke lijn in keukensystemen zijn volledig op elkaar afgestemd als het gaat om het design van spoelbakken, kranen, ovens, kookplaten en afzuigkappen. Niet alleen ontworpen met lifestyle in het achterhoofd maar ook rekening houdende met budget. Dit maakt de keuze voor Franke nog makkelijk. De producten staan altijd garant voor: Innovatie, kwaliteit en stijlvol design staan voorop, wat ervoor zorgt dat de keukenoplossingen perfect samenwerken.

Water at it's best

Franke staat misschien wel het meest bekend om de kokendwaterkraan. Franke is altijd op zoek naar de slimste oplossingen en dit tegen een lagere prijs dan u zou verwachten.

Gezond gezuiverd water

De kraan zuivert het water voordat u het gebruikt om te drinken of eten te bereiden. Dit is niet alleen beter van smaak maar ook nog eens goed voor de gezondheid van u en uw gezin. Zo worden belangrijke mineralen behouden, maar worden hormonen en medicijnresten die in het water terecht komen uit uw drinkwater gefilterd. Het gezuiverde water is niet alleen lekkerder, maar ook beter voor uw gezondheid.

Eenvoudige elektronische bediening

De gekleurde lichtring geeft precies aan op welke stand de kraan staat. Kies voor groen voor heerlijk gekoeld sprankelend water, lichtblauw voor een lekker koel glas water, donkerblauw voor de smaak van bronwater uit je kraan en rood voor direct kokend water.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten