WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Light & Living

Laat u continu verrassen door Light & Living

Hét Nederlandse home deco merk Light & Living bestaat al meer dan 40 jaar en is in Noordwijk opgericht. Dit groothandelsconcept was van oorsprong fabrikant van lampenkappen. Daarom weet dit merk als geen ander wat verlichting met een woonruimte doet en hoe hiermee sfeer gecreëerd kan worden. Hedendaags heeft Light & Living naast lampenkappen ook vele andere soorten decoratieve woonaccessoires en verlichting in de collectie. In de collectie zijn verschillende stijlen te vinden, zodat voor iedere interieurstijl een bijpassend lamp of woonaccessoire te vinden is. Light & living heeft hierbij als doel om haar klanten continu te verrassen met nieuwe thema’s.

De collectie van Light & Living

Naast Nederland inspireert Light & Living inmiddels professionele wederverkopers in meer dan 80 landen wereldwijd waaronder Engeland, Scandinavië, China en Amerika. Door de jarenlange ervaring heeft de basiscollectie van dit merk de laatste jaren haar succes bewezen. Naast de basiscollectie presenteert Light & Living ook twee keer per jaar een seizoenscollectie. Ook worden er nog steeds maatwerk kappen en limited editions met de hand gemaakt. Hiermee kan het merk zich onderscheiden ten opzichte van haar concurrenten. De woonaccessoires en verlichting van dit merk komen het beste tot hun recht in een showroom waar deze sfeermakers u misschien op ideeën kunnen brengen.

Betrokkenheid bij Stichting Hart voor Haïti

Light & living heeft als uitgangspunt om de wereld van haar klanten, collega’s en leveranciers met respect te behandelen. Ook zijn zij betrokken bij de Stichting Hart voor Haïti. Deze stichting zorgt er onder andere voor dat 150 (wees)kinderen in het kinderdorp ‘Bon Repos’ een thuis vinden en meer dan 500 kinderen naar school kunnen gaan. De organisatie van dit merk zet personeel en middelen in om het werk van deze stichting in Nederland en Haïti mogelijk te maken. Iedereen die voor Light & Living werkt weet dat het verantwoordelijkheid draagt voor meer dan alleen de eigen organisatie.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten