Pastoe

Vooruitstrevende designmeubels van Pastoe

Pastoe staat voor vooruitstrevende designmeubels. Het merk heeft een uitgebreide collectie meubilair met onder andere kasten, dressoirs en stoelen. Alle meubels voldoen volledig aan de laatste trends en sommige vooruitstrevende ontwerpen bieden zelfs de trends van de toekomst. Bent u benieuwd naar de bijzondere collectie van Pastoe? Ontdek het bij Piet Klerkx en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Waar het allemaal begon

In 1913 werd Pastoe opgericht in Utrecht. De industriële productie van stoelen in eigen fabriek was het begin van dit merk. Door de jaren heen ontwikkelde Pastoe zich en tegenwoordig is de productie van designmeubels niet meer weg te denken uit de interieurwereld. Pastoe maakt dan ook deel uit van onze Dutch Design traditie van eigen bodem. Naast design staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel bij Pastoe. De continue verbetering van het productieproces draagt hieraan bij. Bovendien komen alle materialen binnen een straal van 80 km van de fabriek, waardoor onnodige transport niet van toepassing is. Ook dit draagt bij aan een duurzamere wereld.

Het aanbod van Pastoe

Het brede aanbod van Pastoe biedt voor ieder wat wils. Van stoelen tot dressoirs en van kasten tot bureaus. In de verschillende collecties vindt u diverse vormgevingen en stijlen. Eén ding hebben alle collecties met elkaar gemeen: een modern en vooruitstrevend uiterlijk. Met behulp van kleuren en verschillende materialen biedt Pastoe voldoende variatie om aan de behoeften van verschillende persoonlijke wensen en smaken te voldoen. Daarom is er ook voor u altijd een passend meubelstuk te vinden in de collectie van Pastoe.

Bekijk de producten bij Piet Klerkx

Wilt u een product van Pastoe aanschaffen of meer weten over dit merk? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod in de webshop en kies uw favoriete product. Ook in onze woonwinkels vindt u de verschillende producten van de Pastoe en bekijkt u ze op uw gemak. Onze adviseurs helpen u bovendien graag met het kiezen van een meubelstuk dat perfect bij u en uw interieur past.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?