WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Pol's Potten

Uitgebreid assortiment aan unieke woonaccessoires

Pols Potten is een gerenommeerd merk op het gebied van interieur en woonaccessoires. Alle ontwerpen zijn origineel en voegen een uniek stijlelement toe aan uw inrichting. Het Nederlandse bedrijf is opgericht in 1986 en vindt haar roots in Amsterdam. Van banken tot lampen en van vazen tot servies: Pols Potten heeft een uitgebreid assortiment aan unieke woonaccessoires die de sfeer verhogen in elke ruimte.

Verschillende producten

Pols Potten blinkt uit in bijzonder handgemaakt aardewerk. Zo vindt u bijvoorbeeld bij geen enkel ander merk zulke unieke en kwalitatief hoge vazen. Van elke denkbare vorm en vormen die u juist nooit had kunnen bedenken heeft Pols Potten een vaas gemaakt. Ook de prachtige lampen van het merk zijn een lust voor het oog. Of u nu op zoek bent naar een hang-, vloer- of tafellamp: Pols Potten heeft ongetwijfeld iets in het assortiment dat perfect past bij uw verlichtingswensen. Daarnaast heeft het toonaangevende, internationale merk een vernieuwend aanbod van onder andere zitmeubelen, tafels, kapstokken, servies en eindeloos veel accessoires.

Designers

Pols Potten is een echt Nederlands merk, gekenmerkt door het unieke design dat elke ruimte laat voelen als thuis. Het zal u dan ook niet verbazen dat ten grondslag van dit merk verschillende grote namen uit de Nederlandse designwereld liggen: Norman Trapman, Wieki Somers, Hans van Bentem en Diederik Schneeman zijn slecht een kleine greep uit de succesvolle designers waar Pols Potten mee samenwerkt. Ook zijn er verschillende samenwerkingen met buitenlandse designers om de producten van Pols Potten naar een nog hoger niveau te tillen.

Bekijk de producten

De collectie van Pols Potten is uitgebreid, elegant en buitengewoon, mede door de creatieve, enthousiaste professionals achter het merk. Dankzij deze succesvolle formule verkoopt Pols Potten haar bijzondere creaties inmiddels over de hele wereld. In menig huishouden is een meubelstuk of accessoire van Pols Potten het pronkstuk in de kamer. Ook Piet Klerkx heeft verschillende mooie producten van het bijzondere merk in haar assortiment, die u op uw gemak bekijkt in de webshop.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten