WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Piet Klerkx en RTL Woonmagazine

Piet Klerkx is de trotse hoofdsponsor van het tv-programma RTL Woonmagazine. In dit programma draait het geheel om woontrends en interieurideeën. Ditmaal zet Stock Interiors hun creatieve talent in om voor een bijzondere metamorfose te zorgen. De interieur experts van Stock Interiors zorgen voor originaliteit, kwaliteit en elegantie in ieder interieur dat zij ontwerpen. Benieuwd naar het resultaat van de metamorfose verzorgd door Stock Interiors? Lees dan snel verder en laat je inspireren door de woontrends.

  Dilemma en wensen

  Het gezin waar we deze keer een kijkje nemen speelt al jaren op safe. Ze durven niet ‘out of the box’ te denken en kiezen daarom liever voor de veilige optie. Nu wordt het tijd voor iets nieuws. Een frisse wind door het interieur moet nieuw leven in het huis brengen. Daarom komt Stock Interiors in actie. Zij gaan het gezin een geheel nieuw interieur bieden, waarbij originaliteit en kwaliteit een grote rol in gaat spelen.

  Resultaat

  Wat direct opvalt aan het nieuwe interieur is dat er veel meer sfeer en kleur is. De muren zijn voorzien van een gezellig printje, wat direct meer leven in de ruimte brengt. Dit voldoet geheel aan de wensen van het gezin, die zelf van tevoren al hadden aangegeven het leuk vinden een printje op de muur te hebben. De oudroze muur is compleet buiten de comfort zone van de familie, maar valt helemaal in de smaak. De leuke accessoires geven deze woonruimte een echt thuisgevoel, precies waar het gezin naar op zoek was.

   Wat is RTL Woonmagazine?

   RTL Woonmagazine is een woonprogramma dat wekelijks wordt uitgezonden. In dit programma wordt aandacht besteed aan de laatste trends op het gebied van interieur. Door middel van metamorfoses laten ze zien hoe je leuke woonideeën toepast en bieden ze volop inspiratie.

    

    Bent u ook toe aan een metamorfose?

    Maak een afspraak bij Piet Klerkx en bespreek de mogelijkheden voor jouw metamorfose. Onze adviseur vertaalt jouw wensen naar mogelijkheden. Samen met jou maakt de adviseur schetsen en vergelijken jullie stalen en stijlen om je vervolgens een zo goed mogelijk advies te geven. Laat je verrassen en inspireren!

    • Terug naar RTL Woonmagazine
    Huidige actie(s) 1
    Terug
    Sluiten